Upplevelser

Lyssna

2019-07-20 06:15 #0 av: [Hukanson]

Meditation kan resultera i kanalisering och det kan förena olika områden som vi tenderar att stämpla och separera. 

Att kanalisera börjar bli accepterat i samhället och det är kanske inte så konstigt när man betänker att Jeshua ben Youssef troligtvis var den första kanaliseraren. Kunde vi tro på hans kanaliseringar då borde vi kunna tro på våra egna kanaliseringar nu. 

Christina Grossi heter en av våra svenska kanaliserare och hon har en egen Youtube kanal :   https://www.youtube.com/channel/UCjKVXX-v8bM3gPdb5ZVOiYA

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-07-21 12:11 #1 av: Hugohugo

#0 Det här påminner mig om när Elyonin pratade (se boken "The sacred and the profane") om att också när människor har kanaliserat dem, så har de vid tillfällen även blivit förväxlade för att vara änglar.
Därför de även försöker visa sig på himmlen i sina farkoster, samt även ha fysiska möten med människor, så att dörren till ett universum vilket har liv på andra håll i rymden, ska visa sig.
Jag tror på att de har varit kontaktbara eller kontaktat människor sedan början av mänskligheten. Men först på senaste tiden har deras teknik blivit mer förståbar.
Jag tror på att de tillsammans med änglar av Gud, är möjliga att kanaliseras.

Anmäl
2019-07-21 13:01 #2 av: Hugohugo

Rabbi Yeshua-Bar-Joseph of Nazareth, alltså den mänskliga historiska Jesus, var inte den ende profeten vilken har haft kontakt med utomjordingar.

(Från författaren, Ntolo, Rabbi Desiree R.. Elyonin Versus Elohim: The Message From A Planet Beyond The Stars -We Created Man On Earth- . Rabbi Desiree R Ntolo. Kindle Edition.) 

Anmäl
2019-07-21 13:34 #3 av: Hugohugo

#2 Se mer om utomjordingarna vilka kallar sig Elyonin, samt om Yeshua (historiska människan Jesus), på facebook och bloggen:

ELYONIN-The Ancient Creators of Humankind, https://www.facebook.com/Elyonin/?epa=SEARCH_BOX

The Order Of The Essenes, http://www.theessenes.co.uk/

Dessutom kommer författaren Desiree så småningom att bli klar med en bok eller text vilken handlar om Yeshuas liv, sett ur en av hans anhängares perspektiv. En anhängare vilken är en förfader till Desiree.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.