Annons:

Hjärtligt välkomna till Andlig utveckling iFokus!

Det här är en sajt menad för alla dem som är beredda att söka inåt för att bli medvetna om människornas sanna natur.

Andlig utveckling har ingenting med trosföreställningar att göra, utan snarare att ge upp dessa för att kunna erfara den absoluta sanningen.
Vår inre sanna gudomliga natur ligger utanför förståndets förståelse, utanför tid och rum och därför är alla föreställningar bara förståndets koncept för någonting som förståndet inte kan förstå.

Andlig utveckling innebär att göra erfarenheter som gör oss medvetna om vår sanna gudomliga natur. Det finns många hjälpmedel som t.ex meditation, reiki, yoga, qigong och andra sorters energiarbete. Vi arbetar också psykologiskt på oss själva och på vår personlighetsutveckling och konfronterar oss med våra mörka (omedvetna) sidor för att upptäcka dessa och integrera dessa i vår självbild. Först när man har accepterat sig själv med alla sina fel och brister kan man älska sig själv som man verkligen är. Att kunna älska sig själv är en förutsättning för att kunna älska andra med deras fel och brister.

Ingen av oss är utan fel och brister, men om man förtränger dem lever man i en falsk föreställning om sig själv. Andlig utveckling innebär också att leva i sanning och inte i falska föreställningar om sig själv, om andra och egentligen om hela vår tillvaro.

Vi som går en andlig väg söker i stället för att tro. En tro blir inte till en egen sanning, inte ens om den skulle vara sann, om man inte har erfarit den.

Om du på allvar börjar gå en andlig väg måste du vara redo att ge upp allt och att se alla osanningar i vitögat och att ta av dig manteln som täcker över alla dina svagheter och det är ingen dans på rosor. Du konfronteras med allt inom dig som du trodde du behövde och som du tyckte var viktigt för dig, allt som du tycker definierar dig.

Det är inte kul att konfronteras med svagheter när man vill lysa. Det är inte kul att känna smärtan av separation när man strävar efter samhörighet. Det är inte kul att upptäcka att man gör allt för sig själv eftersom vi vill ha något av det. Men vi måste utsätta oss för allt detta för att utvecklas. För att komma till sin egen himmel måste man först gå igenom sitt eget helvete.

Här diskuterar vi allt som har med den andliga utvecklingen att göra, men inte ämnen som konspirationsteorier, andar och spöken, kanaliserade budskap, utomjordingar och spådomar. För dessa ämnen finns det andra sajter. Var vänlig och respektera detta.

Varmt välkomna in och umgås med oss:

FataMorgana & Condor