Annons:
Etikettövrigt
Läst 209 ggr
Condor
2022-03-04, 15:29

Nu ser man vem som har ett andligt medvetande

Speciellt i svåra tider uppenbarar sig vem som har ett andligt medvetande och vem som bara svamlar. Somliga verkar att ha ett andligt medvetande utan att ens syssla med saker som meditation eller ens intressera sig för en andlig väg, medan andra som till och med utger sig vara andliga vägledare verkar att vara långt ifrån det.

Ett andligt medvetande innebär att låta det gudomliga som finns i varje människa uttrycka sig och det uttrycker sig i form av kärlek och medkänsla. Det kan man se hos många människor som aldrig har intresserat sig för en andlig väg. Ett exempel är min sambos vänner i Finland, som har startat en aktion att hjälpa människor i Ukraina. De köper olika sorters varor som de förpackar i kartonger och sen kör dom med varorna till Polen, där människorna som flyr från Ukraina har nytta av dem. Det är t.ex. olika hygienprodukter, blöjor, leksaker, kuddar, kläder och annat. Dom har aldrig mediterat i deras liv men dom har inte hamnat bort från deras naturliga tillstånd, dvs. ett andligt medvetande som är människornas naturliga tillstånd.

Ett annat exempel var min avlidna mor. Hon spenderade regelbundet pengar till olika välgörenhetsorganisationer, t.ex. fattiga barn, blinda människor, djurskyddsorganisationer och cancereforskning. Hon unnade aldrig sig själv någonting och om hon hade pengar över, spenderade hon dom till hennes barn och barnbarn. Inte ens när hon började att höra dåligt unnade hon sig en hörapparat. Hon hade en skaplig pension men spenderade nästan allt till andra människor och unnade sig bara det nödvändigaste i livet.

Det är vårt naturliga andliga medvetande som får människor att uttrycka sin egen gudomlighet. Somliga verkar att ha ett sådant medvetande utan att ens intressera sig för en andlig väg. De följer bara sin natur.

Sen finns det människor som har kommit långt bort från dertas naturliga andliga medvetande, långt bort från kärlek och medkänsla och ofta är det människor som tror att de går en andlig väg. Somliga kallar sig till och med andliga vägledare. Ett exempel är sanningsrörslen, wake up rörelsen eller vad man vill kalla det för. Deras självutnämnda vägledare har gått vilse utan att ens lägga märke till det. T.ex. Charlotta Rexmark hävdade att kriget i Ukraina inte är ett krig utan en nödvändig utrensning av "onda agendor". Sen tror hon att hon är "högfrekvent" och säger att alla som tycker att det som hon säger är meningsfullt är högfrekventa. Men egentligen uttrycker hon samma låga frekvens som Hitler, som också kallade massmordet på judar som utrensning.

Hela sanningsrörelsen blåser i samma horn och förvillar människor. De har ingen medkänsla eller kärlek i sig utan de uttrycker egot och ondska. Både det som de säger om pandemin och om kriget i Ukraina är falskinformationer som de hjärntvättar människor med och de uttrycker bara deras uppblåsta egon. Nuförtiden hittar man fler människor med ett andligt medvetande bland det helt normala folket än bland de som utger sig vara andliga vägledare, högfrekventa osv.

En fördel har svåra tider, att man lär skilja mellan det ena och det andra, om man är klok och inte hjärntvättad. Dessa ser vilka det är som uttrycker kärlek och medkänsla och vilka det är som svamlar.

  • Redigerat 2022-03-04, 16:54 av Condor
Annons:
FataMorgana
2022-03-05, 16:11
#1

#0:

Undrar om dom hade kunnat se det som en nödvändig utrensning av "onda agendor" om det var dom själva som blev tvungna att fly och om det var deras egna hus som blev sönderbombaderade? Hade Charlotta & Co då också sagt i sina Youtube-klipp att det här inte är ett krig utan bara en militär operation som måste ske för att rädda världen. Skulle dom om deras egen familj och släktingar blev dödade ha kunnat säga samma sak?

Jag tänker att det är en viktig sak att fundera på, dvs hur det skulle vara om man fick gå några mil i en annans skor. Det är så lätt att säga hur allt går enligt plan och sen skylla på ukrainarnas karma när man sitter i sin trygga vrå i ett land som i Sverige. Men skulle man verkligen kunna säga samma sak om man själv fick se bomberna falla och blev tvungen att fly för sitt liv?

Condor
2022-03-05, 16:44
#2

#1:

Dom vet ju inte ens vad som händer i världen, eftersom dom inte läser eller tror på världens media som dom kallar "lydmedia" eller "lögnmedia". Dom läser bara Prawda, Russia today och andra av Putins statligt kontrollerade media, liksom det som QAnon och andra högerfaschistiska källor sprider ut. Sen har dom inte ens förmågan att känna empati.

Upp till toppen
Annons: