Annons:
Etikettgud-gudomligt
Läst 209 ggr
FataMorgana
2021-07-09, 13:09

Vad som gäller guider

Vill bara påminna er om att vi alla har tillgång till den högsta gudomliga källan själv - till visheten och klarheten som uppstår genom den och behöver därför inte kanalisera några budskap från guider eller uppstigna mästare. Det är en vishet och klarhet som ligger långt ovanför de budskap som några andra kanaliseringar någonsin kan ge, att kanalisera direkt ur den gudomliga källan själv utan några omvägar som helst. Det är en vishet och klarhet som inte kan förstås genom ord och tolkningar, utan som man endast kan erfara.

  • Redigerat 2021-10-23, 17:03 av FataMorgana
Annons:
Condor
2021-07-09, 15:59
#1

#0:

Tills nu har jag bara sett "kanaliseringar" som är bluff och båg. Den ena sorten är dom som bara innehåller vanligt new age blabla som mest sägs kanaliseras från ärkeänglar. Det finns ingen riktig visdom i dessa. Sen finns det den sorten som sägs kanaliseras från utomjordingar. Det är samma blabla utan riktig visdom. Helt nya är "budskapen" som handlar om covid. För det mesta kommer de från "uppstigna mästare". Dessa handlar om naiva konspirtionsteorier, som t.ex. vilket öde som väntar människor som tar vaccinet eller hur eliten vill göra oss till slavar eller att viruset eller vaccinet är ett biovapen.

Budskapen innehåller också förutsägelser som aldrig inträffar. För ungefär 10 år skulle enligt "kanaliseingar" utomjordingar landa och visa sig för människorna. När de inte landade, var det "planändring" för att människorna inte var redo.

Aktuellt fanns det förutsägelser om "ljusarbetaren" Trump, som enligt de andra självutnämnda"ljusarbetarna" och "ljusbärarna" kämpar mot den "onda eliten" och mot "mörkret". Enligt "kanaliseringar" från "uppstigna mästare" skulle Trump vinna valet. När han inte vann, var det "planändring" igen. Han skulle först komma tillbaka i mars. I mars tänkte ingen längre på det och saken hela försvann ur deras fokus.

Sen "kanaliserades" det att människorna som tar vaccinet kommer att dö som flugor. När de inte dog, var det tack vare ljusarbetarnas insats, som hade förhindrat detta, med hjälp av de "vita hattarna".

Konstigt att det ofta kanaliseras saker som QAnon sprider ut. Det behöver man inte "kanalisera" för. Det räcker om man använder sig av google för att få reda på vilken smörja som just sprids ut.

Men vad jag inte förstår är att folk fortsätter att tro på kanaliseringar, fast det är uppenbart att dessa bara är flum.

  • Redigerat 2021-07-09, 16:01 av Condor
FataMorgana
2021-11-02, 16:54
#2

Kom just att tänka på att hela jorden är full av gudomliga varelser som kan verka som våra guider. Av alla människor som vi möter på vår väg kan vi lära oss någonting och inte bara av dem, utan även av djuren och växtriket kan vi lära oss någonting. Vi kan lära oss om kärlek och medkänsla och vi kan lära oss om hur vi projicerar våra egna negativa egenskaper på andra och vi kan lära oss mycket om våra känslor och om våra reaktionsmönster osv i mötet med andra människor. De är alla gudomliga varelser och jag skulle t.o.m säga, att de är våra allra bästa lärare.

  • Redigerat 2021-11-02, 16:54 av FataMorgana
Upp till toppen
Annons: