Annons:
Etikettandligt-inspirerat-texter-dikter
Läst 59 ggr
FataMorgana
2021-05-31, 18:31

Vi är alla gudomliga väsen

Varenda en människa och varenda ett djur, alla insekter och ja alla levande varelser bär det strålande ljuset inom sig, annars hade vi inte kunnat existera alls.

I hela universum finns det inte en varelse som skulle vara mer gudomlig än dig. Var medveten: Du är det högsta som finns, det är samma ljus som lyser i var och en av oss. I den minsta insekt och det i största kreaturet som finns, finns samma Gud ljus att hitta.

Men tyvärr har många förlorat tillgången till sin inre gudomlighet, där de kan känna sig skyddade, säkra och i harmoni med sig själva och sen vänder de blickarna upp mot skyarna och väntar på att befrielsen ska komma till dem utifrån och först i framtiden, utan att förstå att det endast här och nu är möjligt att erfara sin sanna gudomliga natur och utan att förstå att all väntan och längtan på bättre tider bara tar en längre bort från den inre harmoni som redan råder.

Så glöm allt snack om framtida uppstigningar, om framtida dimensioner och bli medveten om din redan inneboende kraft, om hur det gudomliga redan är allestädes närvarande och glöm alla galaktiska federationer och uppstigna mästare. Var medveten: Du är det högsta som finns. Tänd ditt eget ljus i stället för att vänta på framtida lösningar. Det är bara du som kan tända ditt eget ljus. Ingen annan kan tända det åt dig. Men förutsättningen för det, är att göra sig av med alla förväntningar på externa lösningar. Kunskapen och visheten finns inom dig. Det är bara en fråga om att återupptäcka tillgången till din inre gudomlighet och att komma ihåg vem du till din sanna natur verkligen är. Bara så kan du bli i verklig frid med dig själv och med din omgivning.

Bild Källa: Pixabay

Annons:
Upp till toppen
Annons: