Annons:
Läst 975 ggr
LisaKanin
2019-09-23, 20:15

Ny svensk bok om nära-dödenupplevelser

Tips - min nya bok om nära-dödenupplevelser, paranormala upplevelser och andlig utveckling på svenska kommer ut 7 oktober. Om man förbeställer på förlaget senast den 6/10 får man den till specialpris. Klicka på länken längst ner.

När Lisa Meyler var fem år gammal förändrades hennes liv för alltid av en genomgripande nära-dödenupplevelse. Länge förstod hon inte varför hon kände sig annorlunda och vad det var som gjorde att hon tycktes se på livet på ett annat sätt än många andra människor.

Född att älska är flera böcker i en. Det är både historien om en nära-dödenupplevares livsresa, sökande och återupptäckande av sitt sanna jag, och en djupgående inblick i olika typer av nära-dödenupplevelser. Genom ett flertal berättelser från människor som upplevt andra sidan, inklusive ”mindre positiva” NDUer som det inte skrivits mycket om tidigare, får vi följa med på svindlande andliga resor och ta del av livsavgörande lärdomar som dessa fascinerande upplevelser förmedlar. De hoppfulla budskap om vilka vi är och meningen med våra liv som NDUare för med tillbaka, visar att var och en av oss har förmågan att nå vår egen källa av visdom och kärlek, och att förändra världen.

Döden är en oskiljaktig del av livet och den berör oss alla. Nära- dödenupplevares erfarenheter kan ge oss ett nytt perspektiv och lära oss betrakta döden utan rädsla, som en vän och ett hisnande äventyr. En insikt som kan hjälpa oss att leva våra liv fullt ut och utvecklas i andligt och mänskligt hänseende för både vårt eget och vår planets bästa.

Lisa Meyler har bakgrund som verksamhetsledare i social omsorg, samtalsterapeut i Psykosyntes, undersköterska och mentalskötare. Hon har arbetat i vårdande och hjälpande yrken och ägnat sig åt personlig och andlig utveckling i många år. För närvarande är hon god man.

https://www.parthenon.se/bocker-utgivna-pa-parthenon-forlag/meyler-lisa-fodd-att-alska-nara-dodenupplevelsen-och-meningen-med-livet

När Lisa Meyler var fem år gammal förändrades hennes liv för alltid av en genomgripande nära-dödenupplevelse. Länge förstod hon inte varför hon kände sig annorl
  • Redigerat 2021-05-14, 19:29 av FataMorgana
Annons:
Upp till toppen
Annons: