Annons:
Läst 973 ggr
Hugohugo
2017-03-02, 18:34

Bland Metoder till upplysning?

Godkväll!!!

Jag ska fatta råden (erfarenheten) visdomen kort och nästan lite dramatiskt:

Drömar och så, naturligt vad som kommer med lägga sig till ro. Men om det inte finns någon uppmärksamhet eller uppsigande fokus, så kommer allt bara fortsätta ligga ner och va i mörker. Så som fröet under tusentals snöflingor på vintern, potentialen är där och sparad. Men den vill även utvecklas med tiden. Lagom skapar mångfald och längden på dess liv, variationen är en del, det som är mer en annan del och slutligen är det vi redan är och blir kvar en tredje.

Så ibland allting som odlar upp vad fokuset i den enkla meningen (som likt bergsbestigarens vinnst om ändra nivå är om): UPP GÅNGER TUSEN STEG.

Dessutom över begrunda/fundera på detta finns tankar som:

-

-

-

Bland annat ett av de största misstag Om mänsklighetens politik - är eliten och despoterna - till motverkan:

"Rötterna röstar för toppen och inom den är det flera som leder cheferna över rötterna."

Annat:

"Att stirra in i en vägg ger en enkel bild. Men det är som vatten som rinner ut i sanden i en öken." Så däremot:

"Praktiskt i det gudomliga av det symboliska om trädgråds utveckling från bestigandet, upp gånger tusen steg, (existentiellt), så det är vad som ger Mer för alltid och att alltid Ha vad en är och mer annat varierat (äventyr, whatever you name it)." 

Sammanfattat - (men inte utan utveckling till mångfald av allt vi erfar, men från nyttan för det bättre hela, det större gemensamma, freden och lugnet (typ finns i den exoteriska gudomliga och mesta dels samhälliga lagen i de Tio befallningarna (du ska inte ljuga, inte stjäla och inte döda, så respekt och njut, men glöm inte vörda mest där det mest uppstigande ges).):

"Upp gånger tusen steg. Amen."

ihop med tusen gånger tusentals näringsämnen till den bönen och prisandet, som kommer från alla håll i den enkla visheten skilja och ta ut riktning från vad som är fred mellan gott, ontgott, gottont, ont.

PS: En hyllning till Rabbi Désirée R. Ntolo, hon.

Creating be with you!!! See a seed enough of times each, for often return to in a long long period, will learn you how better to learn the more importent. http://www.theessenes.co.uk/see-us RELIGIONENS MYSTERIER.

Annons:
Upp till toppen
Annons: