Läst 1617 ggr
allhealing
2015-06-23, 02:33

Vad sätter krokben för ett fantastiskt liv?

Allting handlar om vilket målet med livet är hos en person. Vill man ha mer förening och gemenskap med sig själv och sin omgivning? Vill man ha mer separation? Eller vill man kvarstanna i den verklighetsuppfattning man för tillfället befinner sig i?

Om det vi fått lära oss från vår omgivning är normen för hur dessa beslut tas och dessa normvärden är en blandning av såväl rädsla som kärlek. Då kommer rädsla alltid att finnas i de beslut vi tar så länge rädsla ligger till grund i det vi fått lära oss.

Rädsla är ALLTID avsaknaden av en större förståelse. Det är först när vi inser att det är såhär vi skapar våra liv som möjligheten att förändra det vi upplever som verklighet blir möjlig att påverka från grunden.

Ta reda på vilka rädslor du bär på. Sluta låta dom vara databasen du använder dig av när du framöver skapar ditt liv på nytt i varje nytt beslut du tar. Om du inte vet hur du ska välja vad som är och vad som inte är baserat på rädsla. Ställ frågan, vad skulle kärlek göra nu.

Allting en människa gör utgår från vilken grundtrygghet man har. Dvs vilka grundvärderingar man utgår från när man tar alla de beslut som resulterar i det liv man lever.

Kent Asp

kentasp.com
www.kentasp.com
www.MindKnowlogy.com

förändring är alltid en möjlighet

mulac
2015-06-24, 11:00
#1

Mycket sant!

[Hukanson]
2015-06-25, 12:49
#2

Jag är rädd för … att bli kvävd och inte få luft…! Ja det är läskig känsla. Panikångest…kanske typ rädd för ondskan..!

Starta en egen diskussionssajt!

För föreningen, klubben, klassen, skolan, bloggen, hobbyn, intresset, spelklanen, familjen, kompisgänget, bostadsrättsföreningen, samfälligheten...

Kom igång på några minuter. Gratis förstås!

lilliums
2015-07-01, 13:34
#3

Vilket bra inlägg! En text som borde sitta på kylskåpet! :)

[Hukanson]
2015-07-01, 13:57
#4

Vardagsrädslor har väl alla som en odling på balkongen…MÅSTE man inte vara rädd för att inte betala hyran…skatten…räkningarna…och komma försent till jobbet…att bli mobbad på jobbet…att misslyckas i karriären…bli bedragen…bli nobbad…bli övergiven…bli sjuk…bli ful…bli fet…bli förflyttad…råka ut för en olycka…råka ut för en katastrof…uppleva det övernaturliga…bli uppringd av Arne Weise…😐

Upp till toppen