Annons:
Läst 1583 ggr
Granny Smith
2015-06-01, 20:01

Ny oberoende sökmotor för Internet startar snart

Goda Nyheter allihop!

Inom kort startar en ny oberoende sökmotor för Internet. Så nu kan ni slänga alla andra korrupta sökmotorer i skräpbingen (speciellt den andra som börjar på G och som avlyssnar privatmeddelanden olagligen).

Den nya sökmotorn är baserad på Oberoende, Frihet och Sanning istället för motsatsen.

Den är ny, den är oberoende och den heter: www.GoodGopher.com

Ju mer vi använder denna istället för de andra korrupta, ju bättre blir det.

Enjoy!

Annons:
Em_
2015-06-01, 20:09
#1

Men det skriver att de tänker filtrera. Hur kan de då vara oberoende?


Sanyara
2015-06-01, 20:10
#2

👍

Det tipset tackar jag för och ska ha i minnet.

Jag gick just och funderade på det häromdagen om hur sjutton man ska kunna använda internet utan att allt registreras mm

Får kolla upp det och se vad det kan ge.

Be the change you wan´t for the world.

Granny Smith
2015-06-03, 15:39
#3

Hej Em!

Angående den nya Internet sökmotorn GoodGopher och filtrering som du undrade över.

GoodGopher kommer enbart att filtrera bort sådant som kan tänkas användas i manipulativa, informationsinsamlande och avlyssnings-syften eftersom sådant handlande är högst oetiskt och olagligt juridiskt sett samt idag används emot oss alla. Med andra ord det är inte för vårat bästa utan istället enbart gynnar de som gör det (företag, organisationer, myndigheter, annat).

De som tidigare/idag gör sådant kommer därför automtiskt att filteras bort och inte få vara med på GoodGopher, eftersom de står för något annat än allmänhetens bästa. Det är också för att kunna erbjuda en tjänst utan just sådant som de behöver filtrera bort sådana saker. Det är det som är oberoende, de är ej beroende av sådana instanser som sysslar med olagliga och oetiska saker. Förövrigt kommer GoodGopher att sträva efter yttrandefrihet.  Så detta blir en klar förbättring än det vi har idag.  

Sedan gäller det också att vi alla stöder sådana här bra saker genom att använda dem istället för att fortsätt med de som idag manipulerar och avlyssnar. Nu har vi ett val - välj rätt!

Upp till toppen
Annons: