Annons:
Läst 6793 ggr
apjordan
2015-03-21, 19:24

tvillingsjäl?

Har alltid varit en skeptisk man till spnt här. Kanske för att man alltid lär sig att man skall kunna förklara allt i livet ur logiska perspektiv. Men.. för 3 år sen kom livet att förändras för mig. Jag började på en ny sport och jag vet inte vart, men innan jag påbörjade min nya hobby så kände jag på mig att jag skulle komma och träffa nån där. Första veckan hade vi erfaren rutinerad kvinnlig tränare, veckan efter vart det bestämt att en annan ung tjej skulle träna oss. Så vi hade den här unga tjejen i 15v. Jag minns första gången hon sprang uppför trapporna, till lokalen där vi satt. Jag drogs till henne men förstod inte varför. På några veckor föll jag för henne. Jag har svårt att falla för någon, behöver först mental stimulans men hon var så jävla charmig och jag ÄLSKAR charmiga tjejer. I slutet av träningarna pratade vi allmänt om livet, allesammans och det var då jqg märkte hur lika jag och hon var. Jag började svara personligt på frågorna, likaså hon inför denna stora grupp. Hon och jag hade haft samma livserfarenheter, hennes föräldrar var också skilda och levde nu med sin mamma, precis som jag. Jag hade samma yrkesom hennes mamma, vi höll på med samma hobby, samma stjärntecken, vi hade samma tatuering på armen! Helt ofattbart att någon kunde vara mig så lik. Jag märkte att hon och jag hade personkemi, allt flöt på varje gång vi pratade. I slutet av terminen visade jag intresse men hon var upptagen. Men våra blickar blev intensivare och sista gången tittade vi på varandra i 25 sek. För första gången i mitt liv såg jag min egen spegelbild i hennes ögon. Det var elektriskt, djupt. Ingen av oss sade nåt men i våra tankar hade allt redan sagts. Sedan dess har jag aldrig glömt detta ögonblick. Jag har alltid varit så vilsen i mitt liv, så rastlös, så mkt tunga händelser men jag kände mig hemma med henne. Det var så otroligt djupt det här. Jag har träffat andra tjejer sedan dess och vair intresseradav andra men aldrig funnit samma känsla hos någon. Hn har alltid funnits där i mina tankar. Om jag nån gång får syn på henne undrar jag hur stark den där känslan avsamhörighet kommer vara. Hon måste vara min tvillingsjäl? vi är i 25års åldern båda två. Jag som inte trodde på sånt här för några år sedan.

Annons:
white lady
2015-03-22, 08:05
#1

Det finns många teorier om tvillingsjälar apjordan. Vissa säger att när man träffar sin tvillingsjäl så är risken stor att man vill döda den.

När man får uppleva det du gjorde finns de dom som påstår att ditt cellminne minns tidigare inkarnationer med denna varelse.

Oavsett hoppas  jag ni möts igen. Fint att du delar med dig apjordan.

MÖRKRET GÖMMER SKATTEN  Hjärta

Loris M
2015-03-22, 13:25
#2

#0 Vilken fin upplevelse! 

Det sägs att vi sällan inkarnerar samtidigt som vår tvillingsjäl. Just för att känslorna är så starka och intensiva. Men däremot så inkarnerar vi (tror jag) i själsfamiljer. Jag tror att ni är själsfränder. D.v.s. att ni levt tidigare i ett annat liv och att din själ helt enkelt kommer ihåg och känner igen henne. Även om du inte gör det. Därför blir känslan av samhörighet så stark och omedelbar. 

Jag har varit med om något liknande och det liknar verkligen inte något annat jag upplevt. Om du vill så kan läsa om mitt möte med min själsfrände här http://spiritualism.ifokus.se/discussions/503e8c7dd4ebea500d006333-fragor-reinkarnation?participating-1 

Jag hoppas och tror att du kommer att träffa den här kvinnan igen. Det sägs att sådana här möten inte bara passerar förbi utan att det finns en anledning varför man möts.

apjordan
2015-03-23, 11:07
#3

whitelady - varför skulle jag vilja döda henne? det är bara en kvinna. Har 4 otroheter bakom mig så är ganska säker på att jag är härdad i kärlek. mesa -jag har tänkt på henne varje dag i 3år och jag kan känna att hon tänker på mig. själsfrände, tvillingsjäl, spelar ingen roll vilken benämning man vill sätta det på men det där kommer jag aldrig vara med om igen. Människor tror att hitta sin själsfrände handlar om att hitta nån perfelt matchning och det är säkert vad alla vill tro men själsfrände är den viktigaste personen du kommer möta i ditt liv. Mötet kommer riva ner alla murar du någonsin byggt upp och skaka om dig. För det är precis vad mötet skall göra, skaka om dig, lär känna dig själv och bli en bättre människa.

white lady
2015-03-23, 11:36
#4

3  Du får nog läsa mitt inlägg igen apjordan……jag talar inte om fysisk död   😊

MÖRKRET GÖMMER SKATTEN  Hjärta

Loris M
2015-03-23, 13:46
#5

#3 Jag förstår vad du menar. Så var det för mig också, omskakande och man tvingas titta in i sig själv på ett sätt man inte gjort innan. Jag kan tänka mig att ni har telepatisk kommunikation. Jag upplever samma sak (och har fått det bekräftat) med min själsfrände. 

Har du funderat på att ta kontakt med henne? Vet du om hon fortfarande är upptagen? Om inte så är det inget som hindrar dig från att ta kontakt och träffas.

apjordan
2015-03-27, 13:43
#6

Vet du.. efter hela den här upplevelsen, så hade jag en känsla att hon skulle göra slut med sin kille till hösten. 9 månader senare gjorde de slut med varandra, när då? Under hösten. Hon var singel ett litet tag på några månader innan hon hittade en ny via en dejtingsajt. Hur vet jag detta? Hon brukade sitta uope till kl 5 på morgonen, såg henne online (besökte aldrig henne men såg hennes inlogg). Hon besökte mig även som anonym för att inte avslöja sig själv. Sedan tog hon bort sig själv från sidan, så min magkänsla säger att hon är upptagen igen sedan några månader tillbaka. Att sitta upp till kl 5 på morgonen gör man bara om två människor har svårt att slita sig ifrån varandra. Vi bor i samma stad, trots det har jag aldrig sett henne på stan. Jag har insett att jag skall lämna det förflutna bakom mig och lära mig vad jag fick ut av mötet. Innerst inne vet jag att hon aldrig glömt vårt möte men att sitta och tråna efter en tjej skulle jag aldrig göra ,jag ville mest bara få en förklaring till varför hon var mig så lik.

Annons:
[Solrosensolis]
2015-03-28, 14:53
#7

Vad härligt att läsa om fler som träffat en som speglar ens egen själ! Jag tror absolut att de fins, och att man kan ha flera beroende på situation. Jag träffade för några månader sen en man som verkligen speglade min själ. Jag var under tre veckor på en rehabiliteringsklinik för utmattning och första dagen jag kom dit och hälsade på personalen så träffade jag denne mannen. Han jobbade som sjukskötare där och direkt vi hälsade och sade våra namn, bara med ögonkontakt, så var det något som lyste i hans ögon och jag kände en sådan bekräftelse som jag inte kunde beskriva. Vi skakade aldrig hand, och det har jag undrat i eftertid om det hade gjort någon skillnad på vad jag kände. Han jobbade inte varje dag, men de dagar han var där kände jag en sådan bekräftelse inom mig och ett lugn jag aldrig känt förut. Samt att varje gång vi pratade så kändes allt så rätt. Jag känner samma sak för min musiklärare, och trodde först jag var förälskad, men efter det här mötet har jag förstått att det är en spegling och en sorts bekräftelse som inte kan beskrivas. Min lärare och jag bekräftar och avslutar varandras meningar på den musikaliska nivån och förstår varann precis. Vilket är jättehärligt. Med den här sjukskötaren däremot är jag inte helt säker på om det också är något annat. Men en koppling mellan våra själar är det definitivt. Jag vet att han också är upptagen med en ny tjej, dock vet jag att det var meningen att vi skulle mötas, och han har åtminstone öppnat fler dörrar för min del och troligtvis gjort mig mer mottaglig för andra. Jag och min storasyster är också själsvänner, och vi känner mer och mer för varandra eftersom åren går och är även telepatiska. Dessutom har vi en så otroligt lik livshistoria till trots för att vi inte har växt upp tillsammans. Det är nästan lite skrämmande. Men jag tror att livet försöker lära och säga oss något med våra händelser. Så jag tror verkligen man kan ha flera själsfränder, på olika plan, men det är klart det inte är många av dem! Så ha ögon och alla känslor öppna :)

Upp till toppen
Annons: