Annons:
Läst 3180 ggr
maribell
2014-10-30, 20:58

Andligt uppvaknande

Alla ni människor i dag går igenom ert inre krig och ert yttre krig som oftast ni får se på utsidan av er själv. Allt ni samlar på er idag som ni inte har sagt nej till kommer tillbaka till er . Ni behöver lära er att se allt som finns att se för att förstå det som är viktigt för er. Kärlek kärlek och åter kärlek som ni söker på det yttre många gånger. Ni ska söka kärleken inom er och bli vän med er själv först, sen kommer det andra till er. När ni har ert inre krig då kommer ni inte vidare.

När ni får klart över er situation att allt finns i överflöd av det ni vill göra i livet – då får ni det. Allt överflöd ni vill få in i livet det kommer när ni har kommit till insikt om vad överflöd betyder för er. Kramar och kärlek det visar ni mellan er människor hela tiden men att krama er själv det visar ni mindre av kanske aldrig. Varför kan ni inte lära er det att kärlek är det störta i universum och det finaste ni ger er själv. Varför kan ni inte se det? Varför kommer ert inre i konflikt när ni vill ge all kärlek till er själv, ni är inte van ni är van att få lite av den kärleken.

Ni kan börja i små portioner då blir det inte så jobbigt. Om universum vet om din resa och din känsla och ditt inre kall, då kommer insikten snabbare. Om ni lär er att sortera det som inte känns bra och det som är bra, då kommer insikten ännu snabbare. Det handlar om att se klart vad som är kärlek och icke kärlek. Ni känner av när ni inte får rätt kärlek och ni känner av när kärleken fyller er. Vad är det då som inte går förstå det som är rätt och fel?

Universum bara vet att ni vill en sak men gör en annan sak då stannar ni av. Varför inte bestämma sig på en gång. Gör det rätta och släpp allt det som ni är rädd för, då kommer ni framåt och lita på att universum hjälper er tillslut.

Ärkeängel Aurora!

Annons:
[Alder]
2014-10-31, 10:50
#1

Tack maribell! 🙂

[Bettanbop]
2014-11-02, 16:59
#2

Så sant! Varför ska det vara så svårt. Men jag tror vi är på god väg med att kunna älska oss själva. Att kunna titta på oss själva och säga att "jag älskar dig".

Tack Maribell ❤️

Upp till toppen
Annons: