Annons:
Läst 2674 ggr
[Hukanson]
2016-05-19, 07:08

Varelser

År 2006 hittades ett igenmurat rum i källaren under ett barnhem i Londontrakten. I detta rum hittades hundratals lådor med tusentals skellett av mardrömsliknande varelser. Störande konstiga varelser. Men så sannolikt äkta. http://www.disclose.tv/news/weird_skeletons_discovered_in_the_basement_of_an_old_home_in_london/131289

Annons:
JonasDuregard
2016-05-28, 23:02
#1

Man bör inte tro på allt man läser på internet. Det här verkar vara ett konstprojekt skapat av en skulptör från London som kallar sig Alex CF (http://www.artofalexcf.com/).

Sannolikt har inget av det hittats i någon källare och jag hittar inget som tyder på att personen som påstås ha samlat ihop dem (Thomas Theodore Merrylin) funnits på riktigt.

Vad får dig att tro att det är äkta?

[Hukanson]
2016-05-29, 00:56
#2

Blir imponerad av den massiva bevisföring som totalt sågar allt intresse! "Man bör inte tro, det verkar vara, han kallar sig, sannolikt inget, personen påstås, inte på riktigt." Med litet självkritik måste du medge att din diskussion inte heller följer vetenskapens alla kriterier för verifiering. Men artikeln säger ju åtminstone vad som är vardagssanning. Föremålen finns ju som ett arv efter en avliden person. Varför tror du att allting är lögn, dikt och bedrägeri?

JonasDuregard
2016-05-29, 16:56
#3

#2 "Med litet självkritik måste du medge att din diskussion inte heller följer vetenskapens alla kriterier för verifiering."

Jag har inte gjort några sådana anspråk. Det vore löjligt att ha så höga krav på en internetdiskussion. Men bara några minuters källkritik räcker ju för att hitta en del ganska rejäla hål i historien. 

"Föremålen finns ju som ett arv efter en avliden person."

Vad får dig att tro det?

Jag tycker det verkar minst lika sannolikt att skulptören som visar upp dem är den som gjort dem. Det finns ganska mycket påhittad information på projektets hemsida: http://www.merrylinmuseum.com/welcome/

"Varför tror du att allting är lögn, dikt och bedrägeri?"

Tona ner retoriken lite är du snäll. Om du ska kritisera mig så utgå från det jag skriver, inte från fördomar 😐.

Grävlingen
2016-06-08, 18:05
#4

Detta är fejk. 

Fast.. I want to believe! 😛

[Rhonda]
2016-06-13, 08:16
#5

Klart det är fejkat! Man får använda lite sund bondförnuft här i livet fast tyvärr finns det människor som tror på det de hör o ser.  Vi är så olika.

Upp till toppen
Annons: