Annons:
Läst 1477 ggr
helen@
2016-03-14, 23:11

TREDJE ÖGAT

JAG MEDITERAR O YOGAR  VET EJ OM MITT TREDJE ÖGAT ÄR ÖPPET,HUR KÄNNS DET OCH ÖPPNAR DEN SIG SJÄLV OM MAN MEDITERAR? O EN MEDIUM SA TILL MIG ATT AJAG HAR KANALER ÖPPNA O HON FRÅGADE MIG OM JAG ÄR HELER, FÖRSTÅG INTE RIKTIGT VAD HON MENAR!

Annons:
Flowerpower67
2016-03-29, 11:05
#1

Hej, hur känner du själv? Kan du känna att du har förmågan att hjälpa andra människor och må bra av det?

Känner igen undan om vad som menas, men vet att jag mår bra av att hjälpa andra, det kanske är healing i sig?

Helena

Flowerpower67
2016-03-29, 11:06
#2

Skulle vara undran…

sailorjupiter
2016-04-07, 22:47
#3

Mitt tredje öga brukar pulsera och vibrera  typ som ett hjärta som slår på något behagligt sätt där. Herregud det låter som jag skriver något pornografiskt, det var inte meningen.

Hur som helst brukar jag känna av vibration där när jag mediterar eller lyssnar på vissa binaural beats och ljudfrekvenser. Det är najs tycker jag :) Jag vet inte om mitt tredje öga är öppet redan eller inte, känns som jag insett mycket men kan fortfarande vara destruktiv mot mig själv så jag har mycket att jobba på. Tänker inte så mycket på det, tar allt i lugn takt och låter saker och ting ske när det sker.

Gaiatri
2016-04-18, 17:46
#4

Här är några artiklar som ger en del information om detta. 

Det tredje ögat

Chakran och centra I

Chakran och centra II

Sajtvärd på Andlig utveckling

Blueberry95
2016-04-22, 10:13
#5

Om du fokuserar mycket på det, och även bearbetar dina känslor kommer det nog att öppnas. Det jag har förstått är att man måste ta itu med alla sina känslor och svagheter, bla skam och ångest. Jag började själv se ljusa små prickar framför mig när jag blundade. Det höll på i ca ett år någonting. Kanske också ska tillägga att jag slutade helt med flour och började rena vattnet jag drack något år innan detta. Tror att det kan vara det som trigga igång allt. Nu när det är mörkt i rummet och jag ska sova känner jag ett tryck över pannan typ, och ser även massa konstiga saker. Har sätt både tecknade figurer och aliens. Tror iallafall att det är 3e ögat som är öppet😂 Och även det att man kan se saker för vad dom är, och man tror inte lika lätt på lögner. Jag ser liksom världen som det är nu, det gjorde jag inte för några år sedan. Nu har jag bara en "kännsla" av att det jag ser på tex nyheterna är påhitt. Det är iallafall min upplevelse😊 lycka till!

Upp till toppen
Annons: