Annons:
Läst 4524 ggr
[Hukanson]
2015-01-24, 02:46

Änglar

Enligt litteraturen finns det tre avdelningar av änglar på vardera tre nivåer. Det är inte så många som har sett dem. Men de har spelat roll i religionen sedan ursprunget. Man talar också om inkarnerade änglar i mänskligheten. De har en speciell uppgift. Änglarna vill att vi ber dem om hjälp för då får de komma till oss och hjälpa med stort och smått.

Annons:
[Hukanson]
2015-01-24, 03:49
#1

Det finns fallna änglar också!

anette02
2015-02-01, 04:11
#2

Va på änglakurs idag.(Doreen Virtue) -  Innan dess har jag själv upplevt änglarnas ingripanden fysisk och praktiskt och känslomässigt. ** änglarna har aldrig inkarnerat''. Är ren energi…  finns nära/kära som tagit rollen som ''skyddsängel'' men är inte samma vibrationer som änglar.

[Hukanson]
2015-02-01, 14:43
#3

Doreen Virtue är en underbar änglakommunikatör. Eftersom hon själv blivit räddad av Änglar har hon en speciell relation och eftersom hon är doktor i psykologi är hon kapabel att undervisa. En av världens mest framstående mediala personer!

Älvan
2015-02-07, 12:36
#4

Jag är längre inte säker på att änglars inflytande är positivt för mig. Jag ber dem inte längre "om hjälp". Det känns som ett kontrakt som kan vara med djävulen. Onda krafter kan vara utklädda till änglar och vad som helst. Hur skulle en vanlig människa kunna skilja dessa krafter åt? Jag är försiktig. Numera.

[Hukanson]
2015-02-07, 16:41
#5

Tja…varför be änglar eller gudar om någonting egentligen…det handlar ju om att våga leva den kärlek man redan har…att vara kreativ, trygg och spontan, intresserad av att lära och hjälpa andra människor till ett kärleksfullt liv… Problemet är ju att man kan bli så rädd att man inte vågar vara sig själv längre…att man upplever att det finns något som bevakar, vill ont eller gör saker mot en…ett obehag som ständigt förstör, förgör… I ett sådant läge behöver man hjälp. Då finns det många människor som professionellt vill hjälpa,,men det krävs betalning i kronor. Har man inte möjlighet att betala för hjälpen måste man kanske söka sig till religionen eller psykiatrin. Många finner en god lyssnare i religionen. Andra finner psykofarmaka i psykiatrin. Om man ändå ville ge änglarna en chans behöver man köpa några böcker, kanske gå några kurser men framförallt göra som man rekommenderas - bygga sig ett litet hemma altare och strikt hålla sig till ceremonin som åkallar goda änglar. Om du Älvan upplever onda krafter så är det nog just det…tyvärr..för änglar är så subtila att man inte märker av dem, bara förstår att de har hjälpt. Nämn ditt problem i dina samtal med änglarna så har du gjort något för din välfärd. Och var beredd på att ondskan oftast är motstånd mot förbättring!

Hugohugo
2015-02-09, 17:55
#6

#4

Hmm (min uppfattning:

De änglar man vill ska hjälpa en, är de änglar vi lär känna genom att studera det centrala i andligheten. Vi esséer lär känna dessa krafter som änglarna är, så vi har koll på vilka som är änglar och därmed att de är på den goda sidan också. Om vi lär känna oss själva och därmed skaffar oss förståelse om det centrala andliga, så går det välja med säkerhet vilka krafter vi har att göra med. Är vi någonsin utan indirekt inflytande av änglar? Allting hänger samman. Vi kan bara var helt skilda från ondskan då vi väljer det goda.

Creating be with you!!! See a seed enough of times each, for often return to in a long long period, will learn you how better to learn the more importent. http://www.theessenes.co.uk/see-us RELIGIONENS MYSTERIER.

Annons:
Älvan
2015-02-09, 18:48
#7

6 Jag väljer att gå direkt till källan. Inga omvägar. Behövs inga gudar, medium, gurus, änglar eller någonting. Man behöver inte ens meditera även om det kan vara ett redskap. Jag vill inte ha något mellan mig och min kontakt med det som skapat allt.

[Hukanson]
2015-02-09, 21:34
#8

Jag tycker det är en bra ide att få kunskap om hur andra relaterar till änglar. De är ju specialiserade på olika hjälpförmågor och det kan vara en god ide att åkalla rätt ängel för den hjälp man vill ha. Det finns ju många ängla sajter på webben vad tycker ni om den här: http://www.ask-angels.com

Hugohugo
2015-02-11, 12:13
#9

Då det gäller andliga saker så kommer alla personer som gör något rent andligt att vara i samarbete med andliga energier, dessa energier har andliga varelser kopplade till sig, eftersom allt andligt är levande. Förvisso kommer man även själv ha krafter i sig som motsvarar de änglarna mfl har, men man kommer bara kunna ladda sina batterier i umgänget med det levande andliga gemenskapen med andra goda väsen/varelser påverkan/förmedlande av energin. Detta blir en nödvändighet och faktum (av att säga det så många andra även sagt att det skulle vara frågan om) om man studerat sakerna ingående, men utifrån min uppfattning som än så länge gissar till en viss grad, så pekar det mer ditåt också. än så länge. Tänk på bara: Relationer är ett oundvikligt fenomen. de pendlar mellan ensamhet och gemenskap.

 Därtill om en annan sak inom det föregående: På ett sätt ser ensamheten ut som om den vore utan något "socialt", men det är för att de osynliga högre makterna är ofta bortom vad vi ens kan se, även mediala eller kanske även kallat lägre grader av medialitet ser inte de de högre hierarkierna som involverar sig i ens liv (utifrån läsandet av det Rudolf Steiner har att säga).

Även då man utöver magi, så drar man till sig andliga varelser/krafter/energier, om jag minns korrekt av det jag läst.

Creating be with you!!! See a seed enough of times each, for often return to in a long long period, will learn you how better to learn the more importent. http://www.theessenes.co.uk/see-us RELIGIONENS MYSTERIER.

Älvan
2015-02-11, 14:58
#10

Hugohugo Jag vet inte om man får mer nytta än skada av de energier man drar till sig.. externa energivarelser är enligt min mening onödigt att blanda sig med. Allt vi behöver för vår andliga utveckling finns inom oss. Många krafter med olika syften vill få oss tro annorlunda. Om vi vill använda all vår egen kraft bör vi inte luta oss på yttre krafter. Varken dem som säger sig vara "goda" eller "onda". Det är min åsikt och erfarenhet. Man kan få problem med dessa yttre energier man drar till sig. Det vet jag av erfarenhet. De kan kalla sig änglar och allt möjligt. Det gäller att fortsätta tänka självständigt. Alltid.

Hugohugo
2015-02-22, 16:19
#11

#10 Älvan:

Hej.

Tack för de orden Älvan, om du vill så ser jag det du sa som en del av tre som jag vill säga något om, om jag får PM dig, är det OK? och/eller av intresse?

Frid.

Creating be with you!!! See a seed enough of times each, for often return to in a long long period, will learn you how better to learn the more importent. http://www.theessenes.co.uk/see-us RELIGIONENS MYSTERIER.

Älvan
2015-02-22, 17:29
#12

Hugohugo ja, skriv om dina funderingar i pm

INCRI
2015-02-26, 00:02
#13

Vi har makt att omvandla energin: Den som går in i ett rum där tung energi härskar, men som har ett öppet hjärta för livets ljus, omvandlar mörk energi till ljus energi, genom sin närvaro och inre bön eller tanke. Den positiva energin är många gånger starkare än den negativa energin och upphäver därför denna många gånger om. Detta är en underbar universell lag som gäller i världen och överallt där kärleken finns och verkar.

Pax. ☀️

Annons:
Hugohugo
2015-02-26, 19:46
#14

På detta: #13 av: INCRI

kommer jag förkortningsvis om åtminstone en variant eller bara en variant till att säga:

Alla är Ett?

Finns det något av en ömsesidighet i detta som är oundviklig?

Creating be with you!!! See a seed enough of times each, for often return to in a long long period, will learn you how better to learn the more importent. http://www.theessenes.co.uk/see-us RELIGIONENS MYSTERIER.

INCRI
2015-02-27, 21:05
#15

Allting har en yttersta orsak…förutom den yttersta orsaken bakom allt. Den har alltid funnits. Livet, Kärleken, Skaparkraften, Gud… Kärt barn har många namn..! 🌈 Pax.

Upp till toppen
Annons: