Annons:
Läst 2306 ggr
Blueberry95
2015-12-04, 13:36

Ta bort chakra systemet?

Jag har läst lite på senaste tiden om människor som har "tagit bort" deras chakra system, och även kundalini. De menar att det är något som hindrar dom, och livet blir lättare utan. Då inget kan fastna i eller blockera kroppen längre. Har också hört några på Youtube pratat om detta. Tycker det låter ganska intressant. Någon som har någon erfarenhet med att ta bort dom?

Annons:
[rara]
2015-12-04, 14:18
#1

Översätter från den här sidan: http://www.chakren.net/chakrenlehre/

"Vid uppnåelsen till den andra graden av upplysning öppnar sig chakrona fullständigt och växlar formen från en rörform som flyter igenom kroppen till en kulform som flöder runt kroppen. Med ökad medvetenhet tänjer sig den respektive "chakrahylsan" ut sig tills den har uppnått en fullständig och långt utvidgad kulform. Chakrorna är nu inga hjul längre och slutar upp att snurra. Livsenergin flöder nu utan rotation. Slutligen uppnås den tredje graden av upplysning, den fullständiga upplysningen och upplysningen av själen. "

"Chakren und Erleuchtung

Mit Erreichen des zweiten Grades der Erleuchtung öffnen sich die Chakren vollständig und wechseln die Form von einer Röhrenform, die durch den Körper fliesst, in eine Kugelform, die den Körper umfliesst. Mit zunehmendem Bewusstsein dehnt sich die jeweilige "Chakra-Hülle" weiter aus, bis sie eine volle und weit ausgedehnte Kugelform erreicht hat. Die Chakren sind keine Räder mehr und hören auf zu drehen. Die Lebensenergie strömt nunmehr ohne Drehung. Schließlich wird der dritte Grad der Erleuchtung, die vollständige Erleuchtung, bzw. die Erleuchtung der Seele, erlangt."

[rara]
2015-12-04, 14:33
#2

Vad gäller att "ta bort kundalini" så är det ju så att kundalinin befinner sig i rotchakrat och när den stiger upp befinner den sig i alla chakras. Energin som chakrorna består utav försvinner ju inte utan ändrar sig bara till en annan form. Om alla chakran nu omsluter kroppen som en hylsa blandas alla färgfrekvenser och om man blandar frekvenserna är resultatet vitt ljus. Chakorna och kundalinin förvsinner alltså inte utan transformeras. Enligt energilagarna kan energi aldrig försvinna utan bara omvandlas till andra former.

[Moon Light]
2015-12-09, 17:49
#3

# 0 Varför vill nån öht ta bort chakrasystemen ? det här låter bara flummigt i mina öron för ta bort dom kan vi aldrig göra men vi kan balansera oss så att dom helt enkelt är i balans i hela vår kropp.

Men ta bort dom är nåt vi aldrig kan för skulle vi nu lyckas med en sån sak skulle det innebära våran fysiska död och om nån nu dumdrisitgt väljer att stänga ner sina chakran så kommer personen att bli helt avstängd från alla former av känslor och upplevelser vilket leder till ett fruktansvärt dåligt mående men dom fortsätter att vara vid liv fast vilket liv sen.

Rara nämner nåt viktigt här och det är rotchakrat,ett chakra man aldrig någonsin ska stänga igen men det ska inte heller vara vidöppet utan lite på glänt så får man en balans och inte råkar  ut för sk Kundaliniresning sm många kan uppleva som väldigt jobbiga och allt handlar hela vägen om balans mellan kropp och energi vilket en Kundaliniresning inte alls är,tvärtom så är den en stor obalans.

Allt det här pratet om olika grader och olika upplysningar kommer helt från oss människor för vi är vana hierarkier och så för vi  snabbt in det på det andliga också för så är vi lärda hela vårt liv att befinna oss på olika plan och duktighet men anden den är och förblir konstant medveten och fullärd i allt så även om chakran så vi skulle öht inte ens lyckas att ta bort dom hur mycket vi än försöker för det skulle leda till våran fysiska död och inte innan den dagen anden släpper taget om kroppen och silversnöret går av då först slutar våra energihjul att snurra i hela vår kropp.

Vi har så oändligt många olika chakran men oftast är vi enbart medvetna om dom vanligaste men dom finns i precis hela vår kropp,varenda organ,varje tand,varje finger,tungan,ja till och med i lilla örsnibben finns energihjul som håller oss vid liv.

Vi pratar ofta om baschakran men varje chakra är en bas för utan den basens funktion så kommer både sjukdomar och sämre mående i olika nivåer men vartenda litet chakra har samma stora uppgift som alla andra och det är att hålla vår fysiska kropp vid liv så anden får slutföra sin uppgift i sitt jordeliv.

Om vi tänker så här,en människa som åldras där saktar energin av helt naturligt och sjukdomar kommer krypande och till sist ger den fysiska kroppen upp för den är klar här på jorden men fortsätter sin resa på andra sidan för det liv anden gjorde här har skapat den kunskap och medvetenhet om livet med både med och motgång samt att vissa också väljer att bli en guide till nån som gått ner i sitt jordeliv så kunskap och erfarenhet behövs för att en ande ska ha förståelse för allt som kan ske under våran inkarnation hit till vår jord.

En del unga och även barn väljer ett kort liv och varför det är så kan endast dom själva svara på med undantag för att vi kanaliserar och tar emot just deras information av olika orsaker så som en anhörig som vill förstå orsaken varför livet blivit så kort för någon men livet är sånt och det är alltid andens eget val och vi får ett enda liv så det ska vi vara rädda om och låta ha sin gång och inte försöka stänga ner eller ens ha tanken på att ta bort den livsenergi som våra chakran innebär för det vore lika med att ta sitt eget liv 😕 

Var rädd om dina chakran Blueberry95  ❤️och låt inte någon lura  i dig att tro du kan ta bort för dom är din fysiska kropps livsenergi och utan levande chakran så dör vår fysiska kropp så vi kan helt enkelt inte ta bort dom med eller utan en massa olika konstiga läror om   nivåer och  det uttjatade flummiga upplysningarna som bara får folk in i tron om att andlighet är nåt alldeles speciellt enbart för dom så var rädd om dig och bevara din andes  livsenergi där du balanserar upp dina chakran så får du också en harmonisk vardag där du inte känner att du behöver ta bort vissa naturliga sinnen som din kropp består av eftersom  balans är A och O för att vi ska ha en fin livskvalitet  🌺

Puska
2015-12-10, 10:34
#4

Våra chackra är förbundna med själens sinnen(telepati, intuition, klärvoajans, magisk hörsel, komma ihåg tidigare liv mm.). Det finns sju huduvsakliga förbundna med ryggraden. De är också förbundna med dom olika körtlarna.

Kundalini är en serpentinkraft som man säger sover i rotchackrat ihopslingrad tre och ett halvt varv. Den kan väckas om vi uppfyller kundalinis åtta dygder samt känner till de tantriska hemligheterna.

När Kundalini stiger upp genom ryggraden utvecklar den våra lotusblommor(chackra) fullt ut. Då erhåller man själens förmågor. Man kan också få chakras utvecklas genom ljudets makt(mantra).

Dessa chackra fungerar inte så bra inom oss. Men när vi utvecklas själsligt(medvetandet)vaknar de till liv igen.

[niklaeri02]
2015-12-10, 16:29
#5

När jag var psykiskt sjuk trodde jag på fullt allvar att jag kunde få livsenergin att flöda genom att rena chakrana med att visualisera färger. Jag gjorde detta ofta… Men jag tror jag mest inbillade mig.

Sedan om chakran finns är väl en annan sak, det kan vi ju inte riktigt veta ändå…

[rara]
2015-12-10, 17:11
#6

#3

Egentligen är det tvärtom, att man först dör och sedan försvinner chakrorna. Man kan inte ta bort chakrorna och sedan dö. Man kan heller inte säga att ett chakra ska vara öppet, mycket öppet eller lite öppet för hur det är är en konsekvens av hur du mår. Om du tex skrämmer dig blockeras solarplexuschakrat automatiskt i det ögonblicket för att skydda energisystemet från negativa emotioner. Om allt fungerar som det ska öppnar sig chakrat igen, men vem som lever under ständig ångest har ett ständigt blockerande solarplexuschakra och det blir man förr eller senare sjuk av. Man kan heller inte säga att en kundaliniresning är en obalans. Vem som har alla chakras i harmoni upplever en kundaliniresning som en mycket vacker upplevelse. Men vem som har en massa blockeringar upplever smärta, ångest och annat otäckt. Det är inte kundalinin som är orsaken till det utan det är en konsekvens av blockeringarna som man har i sina chakras.

Annons:
retep
2015-12-11, 13:45
#7

Water the root to enjoy the fruit..mycket mer behövs inte!

Sanningen är en - De vise nämner den vid olika namn

K.R.J.T
2015-12-12, 16:59
#8

man kan stanga sina chakran for att skydda sig sjalv ifran andra manniskors energier, om man ska umgas med manniskor som inte mar sa bra t.ex

men att ta bort chakran gar inte, dom finns dar vare sig du vill eller inte.

Men hur du anvander dom ar upp till dig, du behover inte ge energi till manniskor som inte du vill ge energi till.

retep
2015-12-12, 20:43
#9

Chakra mig hit chakra mig dit…vad det nu ska vara bra för, att krångla till det så!

Sanningen är en - De vise nämner den vid olika namn

[Lummer]
2015-12-26, 20:55
#10

Du kan lika lite ta bort ditt chakra system som du kan ta bort ditt blodomlopp. Det finns där och är en del av dig. Hur mycket energi man sen väljer att lägga ner på att förstå det och få det samspela med resten av sin förtillfället fysiska kropp är ju upp till var och en. Massa människor går hela sitt liv utan att ägna det en tanke . Tycker man det är jobbigt att snöa in på det så finns det inget som säger att man måste.

Upp till toppen
Annons: