Annons:
Läst 1596 ggr
allhealing
2015-10-13, 23:36

Förändring

Det nya är inte det gamla. Det är nytt nu. Allting är nytt. Ingenting är som det tidigare var. Det är glömt nu, det är historia. Skaka om grundvalarna och glöm för evigt. Du skapar inte nytt med gammalt. Det fungerar inte och kommer heller aldrig att göra det. Du kan därför inte lita på tidigare beprövade koncept eftersom de föder sin näring och kunskap ur det som har varit. Historia är var det är. Det är allt det är.

En ny tid ska komma nu, en ny dimension som aldrig tidigare har skådats. Det är ett välkomnande många längtat efter men ändå vetat ingenting om. Innan det är här finns ingen närvaro av dess existens annat än förnimmelsen att förändring är det som är på väg. Därför existerar ingen konceptuell förståelse av det som komma ska. Det kan inte göra eftersom det tidigare inte funnits närvarande i vårt medvetande. Vi vet det vi vet. Det är allt vi vet. Resten är okänt.

Våga släppa fram den våg av känslor som kommer från ditt inre. Öppna upp nu och tillåt varandet som aldrig tidigare skådats bli. Det är här vi är i det universella nuet. Det är oss själva vi välkomnar när vi öppnar upp för en mer grandios helhet av det vi alltid är men i den form vi nu befinner oss inte varit kapabla att framställa.
Våga öppna upp och tillåt det som kommer till dig nu, genom dig, framträda i sin mest storslagna form och upplev att det är du som vidgar dig själv inifrån dig själv. Det är du som blir en än mer mångfasetterad upplevelse av den du är. Nu framträder möjligheten att uppleva sig själv på det här nya viset.
Det är på gång nu. Vägen är öppen och framtiden kommer att visa oss vad det är och vad det har att erbjuda. Kanske är upplevelsen likstämd för envar, kanske inte. Det är först när det gått en tid och upplevelserna blivit till en samlad erfarenhet som vi vet vad det nya kommer att betyda vad det kommer att innebära. Känslan är att orden som nu existerar saknar tillräcklighet för att på ett ärligt sätt beskriva det som komma ska. Just nu är vi i inledningsfasen av någonting vi ännu inte vet nästan någonting alls om. 
När paradigmskiften inträffar har det alltid funnits de som är föregångare och de som är eftersläpare och allting däremellan. I inledningen av ett sådant skifte existerar knapphändig information och många skulle säga att ingenting är förändrat mot gårdagen. Var alltid öppen och tillåt var individ, grupp och andra konstellationer att ha sin egen sanning. Tillåt alla att vara den dom är. Allting är förändring. Vissa söker den tidigare andra som söker de senare, de flesta befinner sig någonstans mellan dessa två ytterligheter. Ingens sanning är mer äkta än någon annans. Det är upp till var individ att uppleva sitt eget liv enligt sitt eget önskemål. Gör och var därför alltid för ditt eget såväl som för alla andras bästa skull. Döm därför ingen eftersom du i samma stund dömer dig själv. Din sanning är aldrig mer sann än någon annans sanning, det är bara en annan sanning. Kanske har ni samma synsätt kanske inte.
Det är nya tider nu. Kanske håller du med, kanske inte. Det här är min sanning.

Kent Asp

kentasp.com
www.kentasp.com
www.MindKnowlogy.com

förändring är alltid en möjlighet

Annons:
Honestyisdead
2015-10-13, 23:44
#1

Hur skulle det vara om du slutade med detta på iFokus sajter?

allhealing
2015-10-13, 23:47
#2

#1,

du menar att andligt utveckling inte hör hemma på sidan andlig utveckling?

Kent Asp

kentasp.com
www.kentasp.com
www.MindKnowlogy.com

förändring är alltid en möjlighet

mulac
2015-10-14, 09:04
#3

Mera sånt!   Förändringar sker hela tiden och det är många som känner av att det är en stor förändring på gång och jag tror att alla hoppas att det sker snart till det bättre utan att rädslor styr och bromsar oss, för en sak är säker mänsligheten kan inte fortsätta som vi gjort och överleva annars!

Dalman
2015-10-14, 09:05
#4

Bra skrivet allhealing :) Inlägget passar utmärkt i andlig utveckling iFokus, vad skulle den annars vara? Har sett dina inlägg i många år, alltid lika intressanta och sanna enlig mig :)

[niklaeri02]
2015-10-14, 18:18
#5

Varför sluta?😐

Bra skrivet, allhealing!

Tride
2015-10-19, 20:54
#6

Visst sker en förändring. Mycket har redan skett. Ibland ljusare, ibland mörkare eller mer osäkert. Men nytt. Jag upplever det bla som att andra dimensioner blir mer tydliga för oss människor.

Tride.

Sajtvärd på Indien.ifokus. Medarbetare på Andlig Utveckling

"Livet är inte lätt men intressant"  storafamnen

 

 

Annons:
Upp till toppen
Annons: