Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktuella världshändelser Andlig utveckling - Psykologi Astrologi Boktips Bön - Invokation - Affirmation Chakran - Psykiska kroppar - Hälsa Devor - änglar - naturväsen Esoteriskt/Teosofiskt Evenemang - Retreats - Kurser Gud Healing - Hälsa Hjärtat - Kärlek Humor Inspiration-Förebilder Konst - foton Livsprocesser - Utvecklingsproblem Ljusarbete - Tjänande Läsvärt - tänkvärt Meditation Medlemspresentationer Medvetande - själen Musik - Film - Youtube OT - off topic Om sajten/om iFokus Omröstningar - undersökningar Ordförklaringar Själen - anden Stjärn - Änglamänniskor Tal och symboler Universum Upplevelser Övrigt
Medvetande - själen

Vad sätter krokben för ett fantastiskt liv?

2015-06-23 02:33 #0 av: allhealing

Allting handlar om vilket målet med livet är hos en person. Vill man ha mer förening och gemenskap med sig själv och sin omgivning? Vill man ha mer separation? Eller vill man kvarstanna i den verklighetsuppfattning man för tillfället befinner sig i?


Om det vi fått lära oss från vår omgivning är normen för hur dessa beslut tas och dessa normvärden är en blandning av såväl rädsla som kärlek. Då kommer rädsla alltid att finnas i de beslut vi tar så länge rädsla ligger till grund i det vi fått lära oss.


Rädsla är ALLTID avsaknaden av en större förståelse. Det är först när vi inser att det är såhär vi skapar våra liv som möjligheten att förändra det vi upplever som verklighet blir möjlig att påverka från grunden.


Ta reda på vilka rädslor du bär på. Sluta låta dom vara databasen du använder dig av när du framöver skapar ditt liv på nytt i varje nytt beslut du tar. Om du inte vet hur du ska välja vad som är och vad som inte är baserat på rädsla. Ställ frågan, vad skulle kärlek göra nu.


Allting en människa gör utgår från vilken grundtrygghet man har. Dvs vilka grundvärderingar man utgår från när man tar alla de beslut som resulterar i det liv man lever.


Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2015-06-24 11:00 #1 av: mulac

Mycket sant!

Anmäl
2015-06-25 12:49 #2 av: Hukanson

Jag är rädd för ... att bli kvävd och inte få luft...! Ja det är läskig känsla. Panikångest...kanske typ rädd för ondskan..!

Oneness can not be divided.

Anmäl
2015-07-01 13:34 #3 av: lilliums

Vilket bra inlägg! En text som borde sitta på kylskåpet! :)

Anmäl
2015-07-01 13:57 #4 av: Hukanson

Vardagsrädslor har väl alla som en odling på balkongen...MÅSTE man inte vara rädd för att inte betala hyran...skatten...räkningarna...och komma försent till jobbet...att bli mobbad på jobbet...att misslyckas i karriären...bli bedragen...bli nobbad...bli övergiven...bli sjuk...bli ful...bli fet...bli förflyttad...råka ut för en olycka...råka ut för en katastrof...uppleva det övernaturliga...bli uppringd av Arne Weise...😐

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.