Annons:
Läst 2040 ggr
Francescas
2014-10-31, 15:20

Behöver hjälp!

Hej! Jag är en tjej på 22 år som sedan ett par månader känt hur jag börjat genomgå en förändring, eller en utveckling. Jag bestämde mig för att omfamna den som en positiv utveckling och fick lite tecken om att jag var på rätt väg. Den senaste veckan har jag öppnat en hel del dörrar som jag inte kan, eller vill, stänga. Jag har fått ett namn på mina förmågor, insett att jag är empat, och börjat förstå att det också påverkar mig mycket negativt i och med att jag inte kan styra vad jag tar in eller inte. Under veckan har jag också läst på om chakran, börjat förstå en annan helhet, och gick idag till en healer för att få en "genomgång" inför att börja arbeta med mig själv ordentligt utifrån de nya perspektiven.

Hon healade dels min onda rygg men berättade också att jag var blockerad i hjärtchakrat och även i nacken, "bron mellan de övre och de undre". Jag, som är student och inte kommer ha råd att gå tillbaka, frågade om handfasta tips för hur jag löser upp dem. Hon beskrev att jag måste komma till botten med varifrån blockeringen kommer, när jag *stängt av*, och uppleva de känslorna igen. Med hjärtchakrat hade jag direkt en idé och ägnade en stund av kvällen åt att gråta och låta hjärtat prata genom text. Det känns som jag är på väg, men jag undrar; hur löser jag upp blockeringarna? Hur söker jag fram det där *onda* som jag begravt? Och vad gäller nacken, hur gör jag där? 

Hoppas att någon kan hjälpa mig med lite guidning, är helt ny på området men vill verkligen vidare ifrån där jag är nu, tvivlandes på mig själv, överanalyserande och aldrig helt i nuet. 

Allt gott!

Annons:
Älvan
2014-10-31, 18:05
#1

Ibland är saker mycket enklare än man kan tro. Jag tycker det överdrivs med olika chakrabalanseringar och allt möjligt.. Ibland måste man bara börja acceptera sig själv med alla blockeringar och allt. Att älska sig själv för det man redan är. Sen kan det vara så enkelt som motion, dagsljus, näringsrik mat. Att hitta något man känner äkta glädje i. För mig är det att dansa för mig själv till fantastisk musik. Titta på konst. Läsa. Umgås och skratta. För att leva fullt ut behöver man inte lösa någonting frånsett ha en önskan att vilja göra det. Andlighet är inte komplicerat. När du älskar och accepterar dig mer kan du börja lyssna på din inre kärleksfulla röst.

[Alder]
2014-11-01, 08:26
#2

Både ock Älvan, chakrabalanseringar är också vägen att finna sitt inre. varje chakra har sitt att säga, men man kan som du säger ändra på ditt livsmönster och det  kompletterar varandra.
Inviduellt så är vi olika och inget är fel,man får känna efter vad som känns bäst för en själv. 

Ts att finna sig själv så gäller det att ha tålamod och vara ödmjuk för livet.

Älvan
2014-11-02, 18:06
#3

Alder Olika snabba "quick fixes" ger jag inte mycket för. Många lurendrejjare och inkompetenta som både är gratis på ex youtube och tar betalt IRL. Dessutom är forcerad andlig utveckling alltid negativt. Vi har många liv att utveckla oss på. Den inre rösten kan man alltid lyssna på och det kan bli att man tappar fokus när man håller på med tekniker som ev fungerar på andra. Jag säger inte att allt sånt är fel, men det är dumt att börja med dessa tekniker innan man hittat sin egen vägledning. Det är mitt råd. Finns väl inget "rätt och fel". Om man ex väljer forcerad andlig utveckling och får negativa konsekvenser är ju även det erfarenheter man valt. Lidande som man kan lära sig av. Alla har sina egna vägar.

[Alder]
2014-11-02, 21:58
#4

Älvan
Nu förstår jag inte vad du menar, någon quick fixes är jag ingen förespråkare av.
Jag håller också med dig i övrigt vad du skriver.

Upp till toppen
Annons: