Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktuella världshändelser Andlig utveckling - Psykologi Astrologi Boktips Bön - Invokation - Affirmation Chakran - Psykiska kroppar - Hälsa Devor - änglar - naturväsen Esoteriskt/Teosofiskt Evenemang - Retreats - Kurser Gud Healing - Hälsa Hjärtat - Kärlek Humor Inspiration-Förebilder Konst - foton Livsprocesser - Utvecklingsproblem Ljusarbete - Tjänande Läsvärt - tänkvärt Meditation Medlemspresentationer Medvetande - själen Musik - Film - Youtube OT - off topic Om sajten/om iFokus Omröstningar - undersökningar Ordförklaringar Själen - anden Stjärn - Änglamänniskor Tal och symboler Universum Upplevelser Övrigt
Aktuella världshändelser

Ljust och hållbart

2019-08-15 09:41 #0 av: [Hukanson]

Läste en artikel av Magnus Aschan som är en representant för Warp Green Tech Program. Han ser att samhällets utveckling är i våra händer och vi måste medvetandegöra vart vi vill komma.

Hela artikeln:  https://greentech.warpinstitute.org/skrota-domedagen-nu-staller-vi-om-till-en-battre-varld

"Vår värld är i förändring. Under blott ett ögonblick av mänsklighetens historia har miljarder människors liv förändrats och förbättrats fundamentalt. Men det är bara början. Den exponentiella utveckling vi ser inom allt fler teknikområden påverkar hela planeten. Det finns inte något område digitalisering och automatisering inte nuddar och inom område efter område ser vi att det som det tidigare rådde brist på nu finns i överflöd."

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-08-15 21:08 #1 av: JRSN

#0 Väldigt uppfriskande med en positiv framtidsskildring för en gång skull. Vi har bombarderats med negativistiska scenarior så länge att vi nästan börjar tro på att det faktiskt är kört (vilket kanske var baktanken). Men med en förändrad mental inställning kan vi vända den nedåtgående trenden. Tummen upp

..........................................
Sajtvärd: Andar, änglar & demoner / Knackningsterapi
                      www.astromantra.se/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.