Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktuella världshändelser Andlig utveckling - Psykologi Astrologi Boktips Bön - Invokation - Affirmation Chakran - Psykiska kroppar - Hälsa Devor - änglar - naturväsen Esoteriskt/Teosofiskt Evenemang - Retreats - Kurser Gud Healing - Hälsa Hjärtat - Kärlek Humor Inspiration-Förebilder Konst - foton Livsprocesser - Utvecklingsproblem Ljusarbete - Tjänande Läsvärt - tänkvärt Meditation Medlemspresentationer Medvetande - själen Musik - Film - Youtube OT - off topic Om sajten/om iFokus Omröstningar - undersökningar Ordförklaringar Själen - anden Stjärn - Änglamänniskor Tal och symboler Universum Upplevelser Övrigt
Upplevelser

Clairaudence

2017-09-17 21:48 #0 av: shiba123

Jag har under flera år hört röster strax innan jag ska somna. Har även fått meddelanden från min bortgångne make, och min mormor. Jag har själv först inte alls förstått alla meddelanden, men min mor ansåg dem vara klockrena.
Många avråder ju starkt från detta, men dessa meddelanden är enbart positiva och vid efterforskningar så har allt stämt.  Hur ser ni på detta?


Anmäl
2017-09-17 21:51 #1 av: shiba123

Ursäkta, jag tappade visst en bokstav, så stavningen blev fel. Men ni förstår nog vad jag menar. Glad


Anmäl
2017-09-19 08:37 #2 av: andrachans

Jag gjorde misstaget att få för mig att vilja kunna höra. Men det var nog mitt livs största misstag. Jag var själv nyfiken på vad några förmodat positiva personer kunde tänkas vilja förmedla, men istället dök det upp några väldigt manipulativa figurer. De håller fortfarande på många månader senare och livet har inte blivit sig likt, även om jag tycker att det gradvis går åt rätt håll.

Anmäl
2017-09-20 21:23 #3 av: shiba123

Det är just detta som gör mig tveksam, om det istället kan bli något negativt. Det sägs ju att dessa kommer från astralvärlden, och då tar chansen att utnyttja. Brukar då säga ifrån, och än så länge har det fungerat. Men man bör nog vara försiktig.


Anmäl
2017-10-29 14:45 #4 av: Gaiatri

Jag tycker att det är skillnad på att få information och att söka information. Man behöver vara skeptiskt till information man får från astralplanet. Samtidigt så är erfarande på astralplanet en del av vår tillvaro. Problemet är att det är så mycket illusion på astralplanet med känslomässiga förvrängningar och att det förekommer manipulation.
Man kan föra dagbok över information och händelser för att lära sig mer om vad som stämmer och vad som inte stämmer. Men det är viktigt att inte sätta för stor tilltro till informationen utan förhålla sig skeptisk. Det finns som sagt var mycket förvrängningar. Viktigt är att förstå att en person är inte mer kunnig och "upplyst" för att den har gått över på andra sidan. Det finns heller ingen högt utvecklad person eller mästare som säger till oss vad vi ska göra. Det kan ingen annan bestämma vare sig levande eller död. Riktiga andliga vägledare ställer inte ultimatum och tvingar inte. Man kan få en hint om något, men utan tvång att följa den. Det är också bra att vara uppmärksam på när någon försöker utnyttja de rädslor man kan ha.
Jag tycker överlag att man inte behöver ta information från astralplanet på för stort allvar, men att det ibland stämmer. Däremot att söka aktivt efter information och göra sig öppen för det kan ge problem.

Sajtvärd på Andlig utveckling

Anmäl
2017-10-29 17:13 #5 av: retep

Jag tänker som Gaiatri att det är skillnad på att få och att söka information från astralplanen. Det finns så ofattligt många nivåer av astral tillvaro, från omedvetenhet, okunnighet till det högsta av kunskap och medvetenhet i det kausala. Tror att vi vanligtvis inte har förmåga att avgöra om budskap eller information från det astrala är genuin.

Anmäl
2017-10-30 17:25 #6 av: Ghosthunter

Det händer mig ofta också att jag hör röster innan jag ska somna, inte minst när jag ligger och läser innan jag ska släcka lampan. Det brukar bara vara rent babbel utan någon betydelse för mig, så jag brukar inte notera det och lägga det på minnet.

#2 Misstag? Du får det att låta som om det vore farligt. Det är bara att nonchalera det i så fall!

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2017-11-03 12:54 #7 av: shiba123

#4 Helt rätt, ibland får man ta det med en nypa salt.  Ibland har jag hört någon som har varit väldigt negativ, på gränsen till hotfull. Men samtidigt så har jag både sett och hört budskap  från nära anhöriga,  då andra har bekräftat  att det var klockrent. Så man får nog gallra lite. Jag brukar också göra anteckningar under tiden. 

För några månader sedan fick jag budskap 1-2 gånger veckan, nu hör jag inte ett knyst.   Vet att jag inte ska vara förväntansfull, det kommer när det kommer, men nog saknar jag budskapen och symbolerna. 


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.