Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktuella världshändelser Andlig utveckling - Psykologi Astrologi Boktips Bön - Invokation - Affirmation Chakran - Psykiska kroppar - Hälsa Devor - änglar - naturväsen Esoteriskt/Teosofiskt Evenemang - Retreats - Kurser Gud Healing - Hälsa Hjärtat - Kärlek Humor Inspiration-Förebilder Konst - foton Livsprocesser - Utvecklingsproblem Ljusarbete - Tjänande Läsvärt - tänkvärt Meditation Medlemspresentationer Medvetande - själen Musik - Film - Youtube OT - off topic Om sajten/om iFokus Omröstningar - undersökningar Ordförklaringar Själen - anden Stjärn - Änglamänniskor Tal och symboler Universum Upplevelser Övrigt
Upplevelser

Påverkan av något?

2017-05-03 20:52 #0 av: Ghosthunter

Jag har länge funderat på att det är någon yttre kraft som påverkar mig och som skulle kunna betecknas som en liten besatthet av en demon eller något annat negativt.

Innan idag, när jag gick en lång promenad på en skogsled, så mådde jag hur bra som helst. Allt mitt tunga sinne var som bortblåst och jag bara njöt av den underbara naturen. Jag fick t.o.m kraftiga utbrott av skratt, där jag gick och talade högt och skämtade för mig själv. När jag kom upp till toppen av berget utmed leden, satte jag mig vid vindskyddet och njöt av kaffet som jag hade med (såklart) och den underbara utsikten över Vänern. Då kom jag på att platsen kunde heta "Café toppen" och efter det fick jag världens skrattanfall och fortsatte att larva mig och komma på ordvitsar hela vägen tillbaka till slutet av leden och bilen.

Det var längesen jag drabbades av ett sånt skrattanfall...jag kunde knappt gåSkrattar

Men bara under den korta tiden på 15 minuter, då jag körde hem, så greps jag av tungsinne och allt var som bortglömt.

Är detta normalt?

Jag har märkt detta innan. Ena stunden är jag fylld av lycka, men plötsligt så sjunker jag i botten.

Nån av er som känner det samma?

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2017-05-03 22:43 #1 av: [colors_]

Hej!

Jag tror att det är normalt i ditt fall. Jag kan själv känna för att sjunga och dansa ibland, för att sedan känna mig låg stunden efter, utan att riktigt veta varför. Det är inga allvarliga svängningar för min del i alla fall...

Kom att tänka på ett citat ur en film när jag läste ditt inlägg, som jag tänker på emellanåt, citatet var ungefär så här: "Without the sour, the sweet ain't as sweet."

Bara du inte mår allt för dåligt. Då ska man nog söka professionell hjälp. Men det tror jag inte du gör, vad jag kan se i ditt inlägg.


Anmäl
2017-05-03 23:10 #2 av: Ghosthunter

Tack colorsGlad

Jag vet inte vad som händer? Ena stunden mår jag toppen och sen är det bara svart,

Det känns som om något får mig att tänka destruktiva känslor...tänk att typ ta dö på den där kärringen!! Även om jag aldrig skulle göra så. Jag tänker aldrig så och skulle aldrig komma på tanken att mörda någon..men tanken finns...det skrämmer mig!

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2017-05-04 08:41 #3 av: Sommarek

De bipolära människor jag känner kan ha de såhär. Med det inte sagt att du är bipolär, men du kanske har ett litet drag ditåt? Eller så är det så enkelt att du hade en fantastisk stund och sedan kom "verkligheten" tillbaka med ett brak, bara.  ;)

Anmäl
2017-05-04 08:51 #4 av: Ghosthunter

Många säger att jag är bipolär....kanske är det så..jag vet inte?

Kanske heter min demon Bipolär?Funderar

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2017-05-04 09:17 #5 av: Sommarek

#4 Det behöver inte betyda att du har en diagnos. De flesta har drag av så gott som alla personlighets"störningar" i sig; skillnaden mellan om det är en faktiskt störning eller inte är väl hur mycket det fyller/förstör i ens liv.  ;)

Anmäl
2017-05-04 13:32 #6 av: [colors_]

#2: jag kan även ha negativa tankar ibland, mer eller mindre, skillnaden kanske är hur mycket man tillåter de att ta över ens liv och vardag? :)


Anmäl
2017-05-07 21:53 #7 av: Tjohalia83

Det är också möjligt att du är HSP eller medial. Då kan man ta in andra människors/andars känslor och missta dem för sina egna. Ofta är det så i det fallet, att det är känslor som kommer plötsligt utan att man kan identifiera orsaken. Det man kan göra själv (förutom att lära sig att känna igen vad som är ens eget) är att öva på att stänga chakran, på det finns det beskrivningar om du söker här på Ifokus.

Anmäl
2017-05-07 22:15 #8 av: Ghosthunter

#7 jo precis det jag menar att någon ande påverkar mig. Att stänga chakran vet jag hur man gör.

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.