Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktuella världshändelser Andlig utveckling - Psykologi Astrologi Boktips Bön - Invokation - Affirmation Chakran - Psykiska kroppar - Hälsa Devor - änglar - naturväsen Esoteriskt/Teosofiskt Evenemang - Retreats - Kurser Gud Healing - Hälsa Hjärtat - Kärlek Humor Inspiration-Förebilder Konst - foton Livsprocesser - Utvecklingsproblem Ljusarbete - Tjänande Läsvärt - tänkvärt Meditation Medlemspresentationer Medvetande - själen Musik - Film - Youtube OT - off topic Om sajten/om iFokus Omröstningar - undersökningar Ordförklaringar Själen - anden Stjärn - Änglamänniskor Tal och symboler Universum Upplevelser Övrigt
Upplevelser

Drömmen handlade inte om mej!

2017-04-17 23:50 #0 av: JennieKnip

Är de någon mer som upplevt att du/ni drömt något men att drömmen inte handlat om er utan om någon annan, att de känns som att ni drömt de för att föra budskapet vidare till just den personen för att de känns som att de varit viktigt?

hoppas ni förstår vad jag menar? Jättetacksam för svar :) 

Anmäl
2017-04-19 19:52 #1 av: Rosisa00

Jag är verkligen inte proffs men jag tycker det låter som någon slags ängel :) Men lita inte på mig...

Anmäl
2017-05-04 11:53 #2 av: SilverRosen

Jag har fått sådana budskap förut och undrat ifall jag är skyldig att delge det till personen i fråga.
Men hittills har kunskapen, insikten eller förståelse varit till mig personligen, för att förstå bättre och få en viss insikt i deras liv.

Den mest tydliga var min dröm om älskade morfar i en välbekant miljö, men när jag ser på morfar är det ett stort svart hål i magen på honom. Drömmen ingav en rofylld känsla, men fångade min uppmärksamhet och etsade fast sig i minnet.
Dagen efter när mamma ringer så säger hon att morfar ska eller har genomgott en större operation och fått gallblåsan borttagen. Jag var lika chockad som hon när jag berättade om drömmen, men vi visste båda att vi inte behövde oroa oss för honom.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.