Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktuella världshändelser Andlig utveckling - Psykologi Astrologi Boktips Bön - Invokation - Affirmation Chakran - Psykiska kroppar - Hälsa Devor - änglar - naturväsen Esoteriskt/Teosofiskt Evenemang - Retreats - Kurser Gud Healing - Hälsa Hjärtat - Kärlek Humor Inspiration-Förebilder Konst - foton Livsprocesser - Utvecklingsproblem Ljusarbete - Tjänande Läsvärt - tänkvärt Meditation Medlemspresentationer Medvetande - själen Musik - Film - Youtube OT - off topic Om sajten/om iFokus Omröstningar - undersökningar Ordförklaringar Själen - anden Stjärn - Änglamänniskor Tal och symboler Universum Upplevelser Övrigt
Livsprocesser - Utvecklingsproblem

Vår andliga hälsa

2017-02-25 09:22 #0 av: Hukanson

I en Sananda kanalisering kan vi läsa:

"Modern psykologi pekar på att majoriteten av människor bär en mask som visas för världen för att den verkliga människan inuti är skräckslagen för att avslöja sig på grund av sin djupa känsla av skuld, skam, värdelöshet och inkompetens.

Människan är skräckslagen över risken att bli upptäckt därför att den tror att dessa känslor är helt giltiga."

Stämmer det att samhället blivit så komplicerat och svårt samtidigt som kraven på att alltid vara glad och trevlig ständigt ökar att människorna faktiskt gömmer sig skräckslagna bakom en mask av glättighet och ångest?

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-02-28 22:12 #1 av: Otroulig

Så är inte min uppfattning, snarare tvärtom - att vi människor tenderar att bli mer öppna och vågar visa oss som vi verkligen är. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2017-02-28 22:29 #2 av: Hukanson

Kanske när man är ung att det är så...men i trettio och fyrtio års åldern börjar man inse sina begränsningar och det är inte lika enkelt att vara ung, glad och positiv som förut men det är fortfarande lika viktigt! Livet kan ge motgångar...alla föds inte med guld eller silversked.

Det är ju just därför att vi har blivit mycket mer öppna och vågar visa oss som det uppstår ett socialt tryck att vi måste vara sådana jämt och alltid men när det går svårt i livet och vi går ner i mörkret och bara vill vara ifred eller slicka såren men ändå i jobbet eller fritidslivet måste ställa upp på gängmoralen och vara duktig och göra som alla andra som det kan bli litet neurotiskt kanske.

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.