Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktuella världshändelser Andlig utveckling - Psykologi Astrologi Boktips Bön - Invokation - Affirmation Chakran - Psykiska kroppar - Hälsa Devor - änglar - naturväsen Esoteriskt/Teosofiskt Evenemang - Retreats - Kurser Gud Healing - Hälsa Hjärtat - Kärlek Humor Inspiration-Förebilder Konst - foton Livsprocesser - Utvecklingsproblem Ljusarbete - Tjänande Läsvärt - tänkvärt Meditation Medlemspresentationer Medvetande - själen Musik - Film - Youtube OT - off topic Om sajten/om iFokus Omröstningar - undersökningar Ordförklaringar Själen - anden Stjärn - Änglamänniskor Tal och symboler Universum Upplevelser Övrigt
Andlig utveckling - Psykologi

Barn är "rädda" för mig. Ser dom min morfar?

2017-01-15 19:05 #0 av: TheGoodGuy

Hej!

Jag är en kille på 27 år som utvecklats andligt väldigt mycket det senaste året. Aldrig varit det förr, men nu har jag t.om varit hos ett medium.

Hur som helst! Jag träffar inte barn ofta, utan när jag gör det är det under släktträffar. Det finns två 1,5 åringar i släkten som ibland är med på eventuella träffar. Båda är öppna och "glada" i iprincip alla, men så fort jag är i närheten blir dom rädda. Den ena av dom, tjejen, fryser som till is när jag är i närheten. Kan vara jätteglad och skratta, men så fort hon får se mig blir hon tyst och blundar eller tittar bort. Jag ska tilllägga att jag har ett väldigt snällt utseende.
Jag har funderat på om det varit mitt utseende, men idag slog det mig, kan barnen se min "ande" som jag har med mig? När jag var hos mediumet sa hon att jag hade med mig en gubbe vilket visade sig vara min morfar. Kan det vara han dom ser?

Tack på förhand

Anmäl
2017-01-15 19:46 #1 av: greenseng

  Barn ser ibland sådant som vi inte ser. De har inte hunnit stänga vissa "dörrar" än.

Men... de kan ibland bli osäkra för människor som de inte är helt familjära med. Och då blir de alltid tillbakadragna. Det händer ofta när det gäller just personer i din ålder.

Det bästa är att helt enkelt ignorera dem från första början så de får tid på sig att studera dig i lugn och ro och bilda sig en uppfattning. Sedan brukar det i allmänhet lösa sig.

   Meditationen tar dig varsamt fram... fram mot ett uppvaknande.

Anmäl
2017-01-16 11:24 #2 av: Sommarek

Barn kan dessutom känna av om det vi presenterar för omvärlden inte helt stämmer, och reagera på det. Det kan vara så lätt att vi säger att vi mår bra fast vi inte gör det - barn ser på kroppspråket att något är fel, till exempel. Sedan är barn absolut mer öppna för sådant än vuxna - djur likaså. Har du märkt något djur som reagerat på liknande sätt på dig?

Anmäl
2017-01-17 19:57 #3 av: greenseng

#2...

  En utmärkt reflektion! Barn och djur (och ibland även växter, faktiskt) har helt otroliga "antenner". Glad

   Meditationen tar dig varsamt fram... fram mot ett uppvaknande.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.