Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktuella världshändelser Andlig utveckling - Psykologi Astrologi Boktips Bön - Invokation - Affirmation Chakran - Psykiska kroppar - Hälsa Devor - änglar - naturväsen Esoteriskt/Teosofiskt Evenemang - Retreats - Kurser Gud Healing - Hälsa Hjärtat - Kärlek Humor Inspiration-Förebilder Konst - foton Livsprocesser - Utvecklingsproblem Ljusarbete - Tjänande Läsvärt - tänkvärt Meditation Medlemspresentationer Medvetande - själen Musik - Film - Youtube OT - off topic Om sajten/om iFokus Omröstningar - undersökningar Ordförklaringar Själen - anden Stjärn - Änglamänniskor Tal och symboler Universum Upplevelser Övrigt
OT - off topic

Borde jag vara rädd?

2017-01-12 21:45 #0 av: postmortum91

iFokus logotyp
SPIRITUALISM

Sajter
Inlägg
Inkorg
Hjälp! Nu är jag rädd
Min bästa tjejkompis är medial och känner tydligt saker, dock är hon otränad men hon är ofta exakt och duktig. Hon skyltar inte gärna med det och är otroligt ödmjuk. Ikväll när hon var här berättade hon något som hon valt att inte berättat tidigare. Hon sa att i vår lägenhet finns det en arg/missnöjd kvinna som rör sig i trappen och i sovrummet. Hon brukar stå och titta ut vid fönstret. Hon är inte farligt men obehaglig och inte så vänlig. Vi låter dottern sova inne i sovrummet själv på kvällarna men hon sa att det inte ska vara någon fara. För ett par månader sedan låg jag i sängen och kände att något rörde mig i ansiktet. Har aldrig känt något liknande tidigare och det var så tydligt. Jag blev inte rädd, jag trodde det var min döda mamma. Jag väckte sambon och berättade. Senare när jag somnade drömde jag att någon höll för munnen och näsan på mig så jag vaknade upp i smått panik för jag inte fick luft. Jag berättade för den här vännen och sa att jag ändå trodde det var mamma och att det bara var en mardröm. Min vän valde att inte säga nått då för hon inte ville skrämma mig, men hon trodde att det var den här kvinnan. Nu är jag såklart livrädd.

-Postnatal

Anmäl
2017-01-15 01:45 #1 av: vargman

Tycker inte du borde vara rädd. Verkar bara vara så att hon verkligen försöker fånga din uppmärksamhet. Hon verkar vilja förmedla dig något. Försök att ta reda på vad. Hon behöver hjälp med något. Din tjejkompis som är medial kan säkert försöka hjälpa till. Testa att fråga rätt ut nästa gång när ni/du känner närvaron.

Anmäl
2017-01-15 09:45 #2 av: Hukanson

Människor som ser, hör och känner andar i tillvaron - hus och bostäder - är ju inte mediala utan klärvojanta och kläraudiella. Att vara ett medium är ju att medla i den konflikt som oftast föreligger mellan en missnöjd ande och de levande. Anden är kvar för att den vill bevara värderingar i miljön och kan ha svårt att acceptera de levandes rätt att förändra. När anden griper till våld och visar fysisk aggression tycker jag det finns anledning att bli mycket försiktig och söka hjälp av just en duktig medlare, ett Medium.  En tränad och erfaren kommunikatör med andar, någon som kan kommunicera med andar i medlande fredsbevarande syfte.

Bara för att man är klärvojant betyder inte att man är kapabel till kommunikation.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-01-15 10:39 #3 av: postmortum91

#1 okej ska göra det, om jag vågar
#2 så ditt svar på min fråga är?

-Postnatal

Anmäl
2017-01-15 11:26 #4 av: setfree

#0 Nu kan jag skriva lite friare. Det är ganska många som har liknande upplevelser. Jag tycker inte man ska försöka kommunicera med något som håller för munnen på dig. Det ska naturligtvis bort.

Orsaken till att det finns något där är oklart. Jag är kristen och tror fullt och fast att Jesus har makt över alla andemakter som vill oss illa.

Jag tycker du ska be det försvinna i Jesus namn. Sedan kan det finnas något som har hänt som har öppnat upp och gett den tillåtelse att vara där och det kan behöva brytas.

Återkom med hur det går

Anmäl
2017-01-15 11:53 #5 av: Hukanson

#3 Din fråga är: borde jag vara rädd?

Jag tolkar det som att du redan är rädd...för vem skulle inte vara det med en sådan livshotande upplevelse. Men att du vill att andra ska ge dig tillåtelse att vara rädd för du vet inte själv om det bara var en mardröm eller om det är på riktigt. 

Mitt svar är att det är på riktigt och att du troligen behöver söka hjälp och att det är sannolikt att det kan bli skrämmande igen...men jag har aldrig hört talas om att en ande har dödat en levande...utom på hollywoodfilm då...så det finns ingen anledning att vara rädd...Kärleken välsignar och bevarar oss genom Skyddsänglar och Healingänglar och när man lägger sig för att sova är det ju inget fel i att be sin Fader Vår med en begäran om speciellt beskydd mot andestörningar dvs den avlidna kvinna som håller till hemma hos er.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-01-15 20:07 #6 av: postmortum91

Jag kommer be om guds beskydd, dock är jag inte troende kristen. Har en egen relation till vad gud är för mig och inte är gud någon man för mig. Tack för era tips och råd

-Postnatal

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.