Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktuella världshändelser Andlig utveckling - Psykologi Astrologi Boktips Bön - Invokation - Affirmation Chakran - Psykiska kroppar - Hälsa Devor - änglar - naturväsen Esoteriskt/Teosofiskt Evenemang - Retreats - Kurser Gud Healing - Hälsa Hjärtat - Kärlek Humor Inspiration-Förebilder Konst - foton Livsprocesser - Utvecklingsproblem Ljusarbete - Tjänande Läsvärt - tänkvärt Meditation Medlemspresentationer Medvetande - själen Musik - Film - Youtube OT - off topic Om sajten/om iFokus Omröstningar - undersökningar Ordförklaringar Själen - anden Stjärn - Änglamänniskor Tal och symboler Universum Upplevelser Övrigt
Upplevelser

Fenomen vid meditation

2016-08-14 08:12 #0 av: papauggla

Vid meditation upplevde jag lätta "störningar" omkring mig. Det blev tydligare med tiden och därför kom idén att nästa tillfälle borde filmas. Sagt och gjort.

Det var en trist och händelselös film att gå igenom. Ända till strax innan slutet. Där fanns något som rörde sig. Det var så vagt att jag fick trixa med kontraster för att kunna se det lite bättre. 

Det som syntes på filmen var en avlång skruvform som for förbi huvudet. Den var lika vag och ljus som orber tycks vara. Det ser ärligt talat ut som att den går rakt in på vänster sida av huvudet, över öronen någonstans. För att sedan komma rakt ut på den högra sidan, vid halsen. 

Är det någon här som på rak arm känner igen vad detta kan vara?

Anmäl
2016-08-14 08:20 #1 av: _Fisken

Det har fångats en hel del skruvaktiga (spiraler med viss längd) former på film och det var nån som skrev att detta fenomen uppkommer av att flugor/fåglar flyger förbi en videokamera (vet ej vilken typ) som filmar.  Det är samma fenomen som när man ser hjul rulla bakåt på filmer. Det har nåt med uppdateringsfrekvensen hos videokameran och sen flugans/fågelns vingslag per sekund. 
Detta är jag inte helt bergis på, men som sagt, jag har läst eller hört detta som en förklaring. Fråga inte var och när...

Anmäl
2016-08-14 08:26 #2 av: papauggla

OK! Har du någon länk? Låter som en förklaring.

Anmäl
2016-08-14 09:11 #3 av: _Fisken

Nja, minns ej. Det var på en UFO-sida. De hade sett spiraler komma upp ur en grotta och det visade sig sen vara fladdermöss (eller nåt sånt) som skapade dessa fenomen. Nån sån där filmanalytiker hade listat ut det.

Anmäl
2016-08-15 18:56 #4 av: Sparklingponi

Det kan ha att göra med fps (frames per second) på videon. Det är till och med möjligt att filma så det ser ut som att vatten rinner uppåt. http://www.nyteknik.se/teknikrevyn/se-vattnet-rinna-i-spiral-6404459

Anmäl
2016-08-15 18:57 #5 av: Sparklingponi

Det borde fungera på samma sätt med fåglar som flyger i en viss hastighet och har en viss rörelse på vingtagen + fps för att det ska bli en synvilla! :)

Anmäl
2016-08-15 18:57 #6 av: Sparklingponi

Det borde fungera på samma sätt med fåglar som flyger i en viss hastighet och har en viss rörelse på vingtagen + fps för att det ska bli en synvilla! :)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.