Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktuella världshändelser Andlig utveckling - Psykologi Astrologi Boktips Bön - Invokation - Affirmation Chakran - Psykiska kroppar - Hälsa Devor - änglar - naturväsen Esoteriskt/Teosofiskt Evenemang - Retreats - Kurser Gud Healing - Hälsa Hjärtat - Kärlek Humor Inspiration-Förebilder Konst - foton Livsprocesser - Utvecklingsproblem Ljusarbete - Tjänande Läsvärt - tänkvärt Meditation Medlemspresentationer Medvetande - själen Musik - Film - Youtube OT - off topic Om sajten/om iFokus Omröstningar - undersökningar Ordförklaringar Själen - anden Stjärn - Änglamänniskor Tal och symboler Universum Upplevelser Övrigt
Andlig utveckling - Psykologi

Öppning av tredje ögat

2016-06-15 22:09 #0 av: Alicealizee

Hej på er alla underbara Hjärta!

Jag tror det är så att mitt tredje öga håller på att öppnas eller ja, det kanske redan är öppet.. Jag är så himla osäker. Men de gånger jag mediterar så händer det väldigt, väldigt ofta att jag får så otroligt ont precis där tredje ögat sitter.. Ibland håller det i sig ett litet tag och ibland går det över när jag slutat meditera. Så därför undrar jag hur det känns när det väl är öppet och om man märker någon större skillnad gentemot hur man kände sig innan? 

Jag vet inte om det är som jag inbillar mig, men det känns nästan lite som om det lyser om mig eller att det strålar från mig. Om någon annan kan se det vet jag inte eller om det bara är i mitt eget huvud.. Men är det typiskt vid öppning av tredje ögat eller har ni något annat jag kan testa?

Ha en underbar dag/kväll! 

Anmäl
2016-06-15 23:29 #1 av: MoonDeer

Alla människor har en aura som lyser...
Du letar efter kraft, energi och upplevelser via tredje ögat.
Men tänk om det är så att den största kraften och upplevelsen sitter i ditt hjärta?...!
(:0)

Anmäl
2016-06-15 23:40 #2 av: Alicealizee

Jo aura vet jag, men denna känns annorlunda. Detta är något annat, den skiljer sig.

Jag söker inte direkt efter nägon kraft men jag vet att många andra har upplever och märkt skillnad när det tredje ögat är öppet. Jag känner mig själv väldigt, väldigt väl så ofta vet jag vad jag känner men detta är något nytt för mig. Men bara positivt :).

Mitt hjärta är alltid öppet och har alltid varit :)

Anmäl
2016-07-20 17:02 #3 av: Perline

Jag upplever att det pulserar i mitt tredje öga när jag mediterar jag får inte ont och jag ser lite olika färger i mitt inre mest lila och blått jag brukar lägga en kristall eller nån annan sten där tredje ögat sitter det känns bättre på något sätt.......finns säkert någon som har mycket bättre svar men jag tycker det är väldigt intressant......

Anmäl
2016-07-26 08:44 #4 av: Gaiatri

Panncentret kan lätt bli överstimulerat och det känns som du beskriver. Man får då ont. De chakran/center som befinner sig ovanför hjärtcentret är vi oftast ovana att använda och därför är det bra att ta det lite varligt när man börjar använda energin i dessa.
Alla center är "öppna". Det som händer är att man börjar uttrycka en kvalitet som aktiverar energin i de högre centren som då flödar genom centret.

Sajtvärd på Andlig utveckling

Anmäl
2016-08-02 22:11 #5 av: Alicealizee

Tack för fina svar <3! 

Den största skillnaden som jag upplevt sedan jag öppnat upp mitt tredje öga mer eller om man ska säga att det är mer aktivt.. Är att jag uppfattar detaljer i vardagen tydligare såsom vackra färger på himlen och att jag generellt är mer medveten om världen runt om. Sådant som jag inte riktigt hade tid att uppleva förut. 

Anmäl
2016-08-05 18:01 #6 av: Crystal93

Jag har personligen aktiverat alla chakror nu under endast 1år och det kom som en chock för mig. Det är komplicerat att beskriva vilka specifika symtomer vi alla får, eftersom det finns 1.000tals. Men ifrån vad jag kan minnas så hade jag en dröm om att min Tvillingsjäl lade sin hand mot mitt huvud och därefter så aktiverades mitt tredje-öga. Det är verkligen fascinerande att läsa/höra om hur andra upplevt sina aktiveringar, men personligen.. eftersom chakrorna aktiverades alldeles för fort och intensivt för mig, så var det en mycket obehaglig upplevelse. Haha.. jag ville ärligt talat slita ut hela ryggraden under den tiden, eftersom ryggraden är där alla chakrorna vilar.

Jag har hört talas om att kvinnor upplever en kundalini-uppvakning annorlunda ifrån män, precis som människor med sol-energi utvecklas dubbelt så fortare än människor med mån-energi. Min Tvillingsjäl har personligen mån-energi, så han upplever processen mycket långsammare än mig.. stackarn, han är verkligen rädd och osäker nu, men när allting är över så kommer han må så mycket bättre.

Tillbaka till din fråga.. ja, vad ska jag skriva? När mitt tredje-öga aktiverades så fick jag bokstavligen talat 'ett tredje öga', men under själva processen så blev synen suddig, jag blev yrslig och därför påverkades min balans. Haha.. det kändes som om jag befann mig i en dröm/illusion dagligen! Men efter aktiveringen så blev jag 100% medveten om mina känslor..osv, och då förstärktes även alla mina sinnen - smak, doft, syn, hörsel, känsel.. you name it. Det aktiverade även mina dolda barndoms-minnen och gåvor eller förbannelser. Min intelligens förändrades ifrån 80-IQ till 150-IQ (då jag var utvecklingsstörd ifrån början) och det ökar fortfarande, samt EQ och SQ naturligtvis som är minst lika viktiga. Hm.. vad kan jag beskriva mera? Jag började få drömmar och visioner om det förflutna, nutida och framtida liv (men dem kommer inte som på beställning, oftast när jag som minst förväntar mig det). Sen fick jag även veta att jag var en världs-empat, det är en empat som kan känna allas känslor..osv. Både hos växter, djur och människor. Men det var även då jag fick veta att mina själ/aura som sträckte sig 2m utanför min kropp, var vit och att jag kan omvandla energier.. bland annat. Men jag tror att alla människor upplever sin kundalini-uppvakning olika, eftersom vi alla är unika, med våra egna specifika gåvor.

Jag vill ursäkta för det långa meddelandet.. men hoppas att du kanske lärde dig någonting ifrån mitt perspektiv!BlommaÖnskar er i alla fall en mysig kväll.

Anmäl
2016-08-07 15:29 #7 av: Alicealizee

Hej Crystal!

Åh vad härligt att du ville ta dig tid att skriva ett så långt meddelande. Det lät otroligt spännande allt som du har varit med om, en del av sakerna känner jag igen, men sedan tidigare och andra har jag ännu inte upplevt (hoppas dock på att få göra det snart). 

Tusen tack för att du ville dela med dig!

Stor kram!

Anmäl
2016-08-08 11:51 #8 av: Crystal93

BlommaDet var så lite utav så mycket!Hjärta
http://theawakenedstate.net/kundalini-awakening/symptoms-of-awakening/

Jag fann denna sida om du skulle vilja läsa mera om symtomer, om du kan läsa och förstå engelska naturligtvis, annars så finns det säkerligen en omtänksam själ där ute som översatt det till Svenska. Men bli inte avskräckt eftersom det stod om Tvillingsjälar.. jag tror personligen att alla själar har delat sig till en manlig och en kvinnlig kropp.

Men som sagt.. denna process är väldigt speciell, så luta dig tillbaka, slappna av, ta ett djupt andetag och tillåt dina änglar vägleda dig igenom livet.

Jag tror att vi som själar redan har planerat vilka steg vi ska ta och när vi ska ta dem. Så även om stigen kan vara mörk och smärtsam, kom bara ihåg att det var (du) som valde just (den) stigen innan du ens föddes och att det finns ett syfte i varför du valde (den) stigen, eftersom (du är den enda) som kan hantera den såklart!Cool

Stor kram till dig också och var rädd om ditt liv!
SolHoppas solen skiner på dig idag.

Anmäl
2016-08-14 06:15 #9 av: Cizen

Crystal93, den process du har upplevt/ upplever, beskriver och likna min process väldigt mkt. Så som du tänker omkring själar/energier och livet, så ser jag det också.

Anmäl
2016-08-17 11:24 #10 av: Crystal93

Det glädjer mig att få veta, Cizen.Förlägen

Anmäl
2016-08-25 11:12 #11 av: [Rulander]

Jag får intrycket att Crystal93 är mycket intelligent. Jag förstår att du tycker det är en intressant upplevelse. Det ni gör ar dock mycket farligt. Ni leker med elden. De makter som verkar i den andliga dimensionen är mycket farliga. Ni öppnar upp dörren och ger dem tillträde till er ande. Bibeln varnar för detta. Det häftiga är att Jesus är mycket coolare. Jag vill inte vara präktig, bara peka på något bättre.

Anmäl
2016-08-25 18:43 #12 av: NiklaEri

Känner igen känslan att det trycker/ömmar mellan ögonen när man mediterar. Kanske är det blod som ansamlas där och pulserar vid en viss koncentration, eller så har det med pannchakrat att göra.

Har fortfarande automatiska rörelser sen jag började meditera för snart tio år sedan och dessa stör mig mest. Jag vet att det antagligen är jag som gör dem, men det upplevs mer automatiskt från min sida och det lustiga är att rörelserna som kommer är lika hela tiden och det är inget jag själv lagt på minnet och utför.

Detta är det mest påtagliga av mina upplevelser, och något jag än inte kunnat förklara logiskt.

Ja, man upplever de mest konstiga saker då man "mediterar"...

Anmäl
2016-08-25 18:44 #13 av: NiklaEri

#8
Annars finns ju översättning av texter på Google, men jag tror inte det blir helt korrekt jämt...bara ett tips.

Anmäl
2016-08-25 19:11 #14 av: fossingen

#11 Om man är medial och troende hur tycker du det hänger ihop?


Anmäl
2016-08-25 19:13 #15 av: fossingen

#0 När mitt 3:e öga öppnade i början fick jag smärre stickningar osv. Nu kan det kännas annorlunda. Många säger kundaliresning.
Men ibland händer detta med medialitet utan övningar som är extrema eller övningar öht.


Anmäl
2016-09-10 15:43 #16 av: Crystal93

#11
Jag tackar dig så mycket, Rulander.
Det du beskriver är naturligtvis sant, det är viktigt att vara försiktig, särskilt när det gäller själen. Jag har redan upplevt den mörka sidan av kronan.. och tro mig, det är ingenting som människor ska leka omkring med eller ta för givet.Glad

#13
Det var ett bra tips, Niklas.Tummen upp

Anmäl
2016-09-10 16:34 #17 av: papauggla

Rulander exakt vad säger bibeln om detta?

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.