Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktuella världshändelser Andlig utveckling - Psykologi Astrologi Boktips Bön - Invokation - Affirmation Chakran - Psykiska kroppar - Hälsa Devor - änglar - naturväsen Esoteriskt/Teosofiskt Evenemang - Retreats - Kurser Gud Healing - Hälsa Hjärtat - Kärlek Humor Inspiration-Förebilder Konst - foton Livsprocesser - Utvecklingsproblem Ljusarbete - Tjänande Läsvärt - tänkvärt Meditation Medlemspresentationer Medvetande - själen Musik - Film - Youtube OT - off topic Om sajten/om iFokus Omröstningar - undersökningar Ordförklaringar Själen - anden Stjärn - Änglamänniskor Tal och symboler Universum Upplevelser Övrigt
Andlig utveckling - Psykologi

Andlig närvaro

2016-05-04 15:59 #0 av: SEG93

Jag känner ofta i perioder i livet att jag har någon närvaro i mitt liv. Något jag inte kan ta på men känna tydligt . Kan vara allt från En smekning på ryggen till en känsla av en person står bakom mig (trygg känsla ) jag har även på senaste tiden upplevt att mycket av de jag tänker och de scenarier jag tänker ska hända ofta inträffar mycket likt det jag tänkte.... Jag önskar tro att det finns en mening med att jag kan känns detta och att jag kanske är mottagligt för något större än det man kan se : vad kan det vara ?

Anmäl
2016-05-06 08:37 #1 av: Hukanson

Hej seg93, förstår att du har en komplicerad tillvaro där du å ena sidan känner en kanske både trygg och obehaglig närvaro av något som du uppfattar som en andeperson bakom ryggen som ger dig prekognitioner men ändå en känsla av meningslöshet och obegriplighet...

Det är ofta så att det undermedvetna och det medvetna inte alltid går hand i hand och man ställer sig frågan hur man kan nå en gynnsam andlig utveckling i det läget?

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.