Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktuella världshändelser Andlig utveckling - Psykologi Astrologi Boktips Bön - Invokation - Affirmation Chakran - Psykiska kroppar - Hälsa Devor - änglar - naturväsen Esoteriskt/Teosofiskt Evenemang - Retreats - Kurser Gud Healing - Hälsa Hjärtat - Kärlek Humor Inspiration-Förebilder Konst - foton Livsprocesser - Utvecklingsproblem Ljusarbete - Tjänande Läsvärt - tänkvärt Meditation Medlemspresentationer Medvetande - själen Musik - Film - Youtube OT - off topic Om sajten/om iFokus Omröstningar - undersökningar Ordförklaringar Själen - anden Stjärn - Änglamänniskor Tal och symboler Universum Upplevelser Övrigt
Övrigt

Utvecklar min gåva?

2016-04-12 21:17 #0 av: Corgitok

Vet inte om detta är rätt ställe att skriva detta men det var vad som kändes bäst. Säg gärna till om jag kommit helt fel. 

Kallar personerna bokstäver här.....

Det är såhär att jag gjorde en intressant sak med mina vänner. Det fick ut på att jag blundade och höll G i handen samtidigt som L rörde G någonstans på kroppen och så skulle jag "känna av"  vart det var.

. Innan detta hade jag slutit ögonen under en lång tid och var helt avslappnad så mina andra sinnen höjdes kände jag. När vi började fick jag Plötsligt en bild i huvudet av att L rörde G mellan axeln,nacken och ryggen. Nästa gång fick jag en bild av att hon rörde G på huvudbotten. Sista gången fick jag en bild att att hon rörde henne på övre delen av ryggen. Gissa vad? Jag hade alla rätt!

Jag förstår inte hur? Kanske inte har med detta att göra men jag tror att jag har en gåva jag behöver utveckla som jag inte riktigt känner till eller vet hur jag ska utveckla, Jag har något speciellt band med natur och djur. Dessutom brukar jag få deja vu's.

Kan detta vara en ren slump eller vad kan det vara för något? Det var väldigt intressant och vill kunna utveckla detta jag inte känner till.

Anmäl
2016-04-27 08:34 #1 av: The_iller

Jag tycker att det låter som att du lekte/övade med intuitionen.
Det andra du skriver om känner jag att det är skillnad på den vanliga Deja'vu som vem som helst får/har (dvs den vetenskapliga förklaringen där det är fördröjning mellan vänster och höger hjärnhalva och därav upplevelsen av att man varit med om ögonblicket) och att verkligen känna igen sig på det ögonblicket och veta vad som kommer att hända.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.