Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktuella världshändelser Andlig utveckling - Psykologi Astrologi Boktips Bön - Invokation - Affirmation Chakran - Psykiska kroppar - Hälsa Devor - änglar - naturväsen Esoteriskt/Teosofiskt Evenemang - Retreats - Kurser Gud Healing - Hälsa Hjärtat - Kärlek Humor Inspiration-Förebilder Konst - foton Livsprocesser - Utvecklingsproblem Ljusarbete - Tjänande Läsvärt - tänkvärt Meditation Medlemspresentationer Medvetande - själen Musik - Film - Youtube OT - off topic Om sajten/om iFokus Omröstningar - undersökningar Ordförklaringar Själen - anden Stjärn - Änglamänniskor Tal och symboler Universum Upplevelser Övrigt
Andlig utveckling - Psykologi

ödet eller ?

2016-02-17 16:07 #0 av: SEG93

Har sedan några år tillbaka haft en svår relation från och till med en människa men där finns dock mycket kärlek. Underliga situationer uppenbarar sig varje gång jag försöker ta avstånd från denna människa. De gånger mina tankar är på den människa har det hänt flera gånger att den hör av sig inom kort. En gång hade vi inte pratat på flera veckor. Jag va ute på en kvällspromenad med hunden och kollade upp mot stjärnorna och bad med hela mitt hjärta om hjälp för att jag saknade människan . En sekund senare får jag ett sms från denna person. väldigt märkligt men mäktig upplevelse. Jag stod vid bussen förra veckan kände en stark närvaro utan att titta mig omkring , vänder mig om och där står denna människa cirka 7 meter bort då jag bara endast någon sekund tidigare tänkt på den. Är detta en slump eller finnas det en mening med att de här sakerna händer ?
Jag känner ofta av mycket känslor, har även på senaste tiden känt att något vakar av mig, något slags skydd.

Anmäl
2016-02-19 11:58 #1 av: natsage

Hejsan! 

Det kan mojligtvis vara sa att ni har en stark, spirituell kontakt MEN det betyder ocksa antagligen att du har en valdigt stark intuition! 

Det ar sjalvklart inte en slump, om du fragar mig! 

Alla svara (och latta) relationer man har i sitt liv ar dar for att lara en nagonting om sig sjalv, det kan mycket val vara sa att dina andliga guider 'puffar' dig for att inse vad det ar du har att lara av den har personen! 

Med Varme och Ljus

xx Nat Sage

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.