Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktuella världshändelser Andlig utveckling - Psykologi Astrologi Boktips Bön - Invokation - Affirmation Chakran - Psykiska kroppar - Hälsa Devor - änglar - naturväsen Esoteriskt/Teosofiskt Evenemang - Retreats - Kurser Gud Healing - Hälsa Hjärtat - Kärlek Humor Inspiration-Förebilder Konst - foton Livsprocesser - Utvecklingsproblem Ljusarbete - Tjänande Läsvärt - tänkvärt Meditation Medlemspresentationer Medvetande - själen Musik - Film - Youtube OT - off topic Om sajten/om iFokus Omröstningar - undersökningar Ordförklaringar Själen - anden Stjärn - Änglamänniskor Tal och symboler Universum Upplevelser Övrigt
Healing - Hälsa

Vad är Elixir och hur gör man det?

2016-01-06 09:12 #0 av: Sagaliten

Vad är Elixir och hur gör man det?
Kikar på kurser där ena står det innehåller att göra Elixir och har googlat lite men känner att det blev mer rörigt än ovetskapen. Vill ju veta vad utbildningen innebär innan jag väljer och resterande bitar förstår jag men inte just detta.

Hoppas någon här kan hjälpa mig 😊

Anmäl
2016-01-06 17:26 #1 av: [Loet]

Hej. tror närmast att du ska söka på  Häxor eller Wicca ifokus, dom kan kanske ge dig råd.

Anmäl
2016-01-06 20:36 #2 av: Sagaliten

😕 Okej, började på healing som hänvisade mig hit, men då får jag se om jag letar vidare där. Tack för förslaget.

Anmäl
2016-01-07 14:43 #3 av: Christina_46

Det går visst att göra elixir av kristaller. Man lägger kristaller i vatten. Hur länge vet jag inte. Kanske värt att prova.

Medarbetare på Healing i Fokus

Anmäl
2016-01-07 15:36 #4 av: Sagaliten

#3 har fått veta nu Christina_46

Men jag har valt att lägga till några steg från det jag fick i kursmaterialet. Sätter mina egna inom parentes så du vet det.

(- Börja med att rena kristallen genom att lägga den i ett glas och häll i salt, sen sköljer du en stund med kallt vatten)
(- Därefter meditera kort och öppna upp och be guider och änglar och universum att fylla den med helande krafter och energier. Tacka och stäng ner)
- Ta ett glas fyll det med kallvatten
- Lägg i en bergkristall
- Låt stå i rumstemperatur över natten
- På morgonen så dricker du av vattnet.
- Vill du inte lägga bergkristallen i vattnet så kan du lägga den bredvid glaset med vattnet.

Sista punkten eller valet är jag dock skeptiskt till om man inte lägger till att man i andra punkten ber dem att låta kristallens energier föras över till vattnet under natten. Men skulle själv välja att lägga den i vattnet.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.