Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktuella världshändelser Andlig utveckling - Psykologi Astrologi Boktips Bön - Invokation - Affirmation Chakran - Psykiska kroppar - Hälsa Devor - änglar - naturväsen Esoteriskt/Teosofiskt Evenemang - Retreats - Kurser Gud Healing - Hälsa Hjärtat - Kärlek Humor Inspiration-Förebilder Konst - foton Livsprocesser - Utvecklingsproblem Ljusarbete - Tjänande Läsvärt - tänkvärt Meditation Medlemspresentationer Medvetande - själen Musik - Film - Youtube OT - off topic Om sajten/om iFokus Omröstningar - undersökningar Ordförklaringar Själen - anden Stjärn - Änglamänniskor Tal och symboler Universum Upplevelser Övrigt
Upplevelser

Konstig händelse vid OBE

2015-10-26 12:11 #0 av: Blueberry95

Hej! Jag vet inte riktigt om det här är rätt forum men jag chansar :)
För ett par dagar sedan på morgonen när jag vaknade bestämde jag mig för att försöka astral resa eller vad det heter. Men när jag skulle separera från kroppen kände jag först något som tryckte vid min axel och typ halsen (det kändes som en energi), och sen var det något uppifrån som åkte in i min kropp. Det känns som det fyllde upp kroppen. Och det känndes som att det var energi format som min kropp. Jag blev inte rädd eller tyckte att det var obehagligt, tvärtom. Jag gick up efteråt och kände mig full med energi. Är det någon som varit med om liknande?

Anmäl
2015-10-31 19:10 #1 av: Ghosthunter

Eftersom det var format som din kropp, har jag en teori. Det kanske var din astralkropp som hade varit ute och rest lite och kom tillbaka till din fysiska kropp igen?

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2015-11-21 12:43 #2 av: Pewlina

Jag hade samma tanke när jag skulle lägga mig för 3 veckor sen. Jag var så trött på att försöka få glimtar in i mitt högre jag så jag sa ungefär "Nej nu fasen ska jag ut och åka. BRING IT ON!" Jag bad i princip hela cosmos att visa vad de gick för. Tyvärr så gick de inte så bra för min kropp framkallade en panikångest attack, men som jag då inte hade någon aning om vad de var. Kroppen kunde inte hantera allting som var på gång. Du kanske går igenom någon slags föreberedelse som jag inte hade tålamod för? 

Jag önskar dig iallafall en lycklig resa nästa gång! Hjärta

Anmäl
2015-11-23 22:53 #3 av: Blueberry95

#1 Kan ha varit. Men om det var min astral kropp, vad var det då för medvetande som iakttog händelsen? Jag menar att det kändes så avlägset.

#2 Tror också att det kan ha varit någon slags förberedelse. Känner mig iallafall modigare ju mer som händer, positivt som negativt. :) man får nog ta en sak i taget.

Anmäl
2015-11-24 10:50 #4 av: Ghosthunter

Din själ naturligtvis, Blueberry!Cool

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2015-11-24 11:58 #5 av: Blueberry95

#4 Intressant! Kan du inte berätta mer? Om det var min själ hur kunde jag då iaktta den?

Anmäl
2015-11-24 13:38 #6 av: Ghosthunter

Hahaha....det vet jag inte?....jag missuppfattade ditt svarSkrattar

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.