Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktuella världshändelser Andlig utveckling - Psykologi Astrologi Boktips Bön - Invokation - Affirmation Chakran - Psykiska kroppar - Hälsa Devor - änglar - naturväsen Esoteriskt/Teosofiskt Evenemang - Retreats - Kurser Gud Healing - Hälsa Hjärtat - Kärlek Humor Inspiration-Förebilder Konst - foton Livsprocesser - Utvecklingsproblem Ljusarbete - Tjänande Läsvärt - tänkvärt Meditation Medlemspresentationer Medvetande - själen Musik - Film - Youtube OT - off topic Om sajten/om iFokus Omröstningar - undersökningar Ordförklaringar Själen - anden Stjärn - Änglamänniskor Tal och symboler Universum Upplevelser Övrigt
Övrigt

Hon drar till sig många andar

2015-09-16 18:18 #0 av: Azeman86

Hur får man en människa att inte vara en magnet för "alla" andar? Något speciellt som kanske lockar de? Något man kan göra för att hålla dom utanför lägenheten? Mer än rökelser kanske? 

Jag är ny på detta med andar och jag försöker träna min förmåga - men detta handlar dock inte om mig, jag har en bekant som drar tills sig jätte mycket andar. 

Och sen så en till fråga för min del, tips på utbildningar man kan gå för att träna på att kontrollera sin egen förmåga? Kanske går att utveckla på något vis?

Anmäl
2015-09-16 20:20 #1 av: retep

Man kan undvika att vara en magnet för andar genom att inte intressera sig för andar!

Anmäl
2015-09-17 11:12 #2 av: [niklaeri02]

Jag tror det är bra att jorda sig, göra vanliga gärna praktiska saker, och kanske inte tänka så mycket på andar. Detta både för psykologiskt och mer andligt... kanske andar dras till de med en viss energiutstrålning och kanske den ändras om man inte engagerar sig så mycket i dom, det är bara mina egna spekulationer och erfarenheter.
Sedan om man inte tänker på andar så mycket kommer de liksom försvinna ur ens värld av sig själv, även om de skulle finnas där så lägger man nog inte märke till dom på så sätt...

Anmäl
2015-09-18 17:39 #3 av: [loveisall]

Håller med #1

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.