Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktuella världshändelser Andlig utveckling - Psykologi Astrologi Boktips Bön - Invokation - Affirmation Chakran - Psykiska kroppar - Hälsa Devor - änglar - naturväsen Esoteriskt/Teosofiskt Evenemang - Retreats - Kurser Gud Healing - Hälsa Hjärtat - Kärlek Humor Inspiration-Förebilder Konst - foton Livsprocesser - Utvecklingsproblem Ljusarbete - Tjänande Läsvärt - tänkvärt Meditation Medlemspresentationer Medvetande - själen Musik - Film - Youtube OT - off topic Om sajten/om iFokus Omröstningar - undersökningar Ordförklaringar Själen - anden Stjärn - Änglamänniskor Tal och symboler Universum Upplevelser Övrigt
Devor - änglar - naturväsen

Andlighet och djur

2015-08-31 16:01 #0 av: mannhilld

Hejsan! Jag har nu under 2 år var en väldigt vilsen själ haft svårt att va i nuet och så vidare. Jag har vart väldigt rädd och trott att jag är galen då mycket nya saker dykt upp i mit liv. Många gånger känns det som energier tar sig in i min kropp i form av ljus från huvudet och ner i kroppen. Lite som ett regn över jässan och ner över kroppen underbar känsla men ibland blir jag lite rädd. Vad är detta? Dagligen har jag enorma sexuella energier speciellt efter jag sluta med onani och börja med yoga det blir så starka och jag skackar lite som spasssmer i hela kroppen en känsla av att de fastnar och inte kommer ut främst min högra sida av kroppen. Detta gör att jag har enorm energie fast jag bara sover 3 timmar varje natt. :) Jag har också en känsla av att någon är vid min sida och vill att jag ska vakna eller se något. För ett tag sedan satt jag på en sten utanför en kyrka och känslor börja komma upp till ytan. pöttsligt kom en liten fågel och satte sig på huvudet en sekund även fjärillarar brukar göra detta. Någon som har någon aning om vad de kan betyda. tack så jätte mycket för svar!

Anmäl
2015-08-31 19:55 #1 av: Hukanson

Fenomenet är globalt och kan nämnas galaktiska elddopet. Planeten, naturen, mänskligheten tar emot en mängd galaktisk energi just nu som även upplevs fysiskt även fysiska obehag.

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.