Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktuella världshändelser Andlig utveckling - Psykologi Astrologi Boktips Bön - Invokation - Affirmation Chakran - Psykiska kroppar - Hälsa Devor - änglar - naturväsen Esoteriskt/Teosofiskt Evenemang - Retreats - Kurser Gud Healing - Hälsa Hjärtat - Kärlek Humor Inspiration-Förebilder Konst - foton Livsprocesser - Utvecklingsproblem Ljusarbete - Tjänande Läsvärt - tänkvärt Meditation Medlemspresentationer Medvetande - själen Musik - Film - Youtube OT - off topic Om sajten/om iFokus Omröstningar - undersökningar Ordförklaringar Själen - anden Stjärn - Änglamänniskor Tal och symboler Universum Upplevelser Övrigt
Andlig utveckling - Psykologi

Hål i Auran

2015-04-02 15:24 #0 av: white lady

Är det meningen folk får säga vad som helst till sökare.

" Du har hål i Auran på vänster sida !"

Och sedan inte kunna säga vad personen ska göra åt detta?

Vore tacksam om nån kan svara..............Förskräckt 

Anmäl
2015-04-02 15:36 #1 av: [Silverräv69]

Det är lite som att säga det uppenbara, som "Men, du har punktering på vänster bakdäck" och inte vet hur det skall bytas.

Jag skulle tro vissa bara kan se det som är framför dem och saknar kunskap om hur personen skall åtgärda det och återställa sig själv. =)

¤HjärtaDu är aldrig ensam eller oälskad Hjärta¤

Anmäl
2015-04-04 09:35 #2 av: ixtab

Man får aldrig och då menar jag ALDRIG göra så. Dessutom får man aldrig berätta nått som man bara ser. Man måste fråga om lov att titta. 
Jag har Aura seende som alltid är på, jag ser auran runt allt organiskt. Ibland kan jag inte låta bli att titta på nån, antingen för att auran ser trött ut eller nått annat. Men det får jag hålla för mig själv.. 
Att tolka, (och det tycker jag är ett måste i all medialitet) Är så viktigt, lika viktigt, om än mer viktigt.  som att att se/ lägga Tarot, kanalisera, trumresor, meditation. mm.mm.

Hoppas jag inte svamlar nu utan att ni förstår vad jag menar

Blomma

Anmäl
2015-04-05 08:21 #3 av: white lady

1     Bra jämförelse, Det är ju tragiskt då att dom säger något överhuvudtaget när det saknas kunskap.

2   Du svamlar inte ixtab, skillnaden är ju om man hjälper eller själper.

I detta fallet skapades det en stor oro/rädsla i personen  och fokusering  på  galen information. Till ingen nytta.

Anmäl
2015-04-05 23:04 #4 av: retep

...och då kan det vara bra att veta, att alla helt naturligt har hål i auran! Så intill dess att man är hel och förenad.

Anmäl
2015-04-09 16:56 #5 av: Gaiatri

Ja, det låter som att det kan vara oroväckande att få sådan information och dessutom inte få reda på om man kan göra något åt det.

Sajtvärd på Andlig utveckling

Anmäl
2015-04-25 12:16 #6 av: Volito

Skall försöka göra en lång historia kort. Det hände för minst 15 år sedan. min bekant utövade på mig sina nya nysslärda "mediumgrejor" (som jag fattade senare gjorde mig öppen till energier runt om /läs hål i auran/). Efter blev fest var en kille uppförde sig mycket dumt men hanns fru blev skit förbannat på varenda tjej som killen visade uppmärksamhet. Och jag fick hemskt ont i huvud. Knappt blev släpad hem och som följd blev liggandes i 2 veckor. Ont var så hemskt att jag var tom rädd att röra på mig... Blev besökt av flera läkare och ingen inte ens kunde ana vad det är vad jag har drabbats av... Då blev jag förbannat och gjorde en sak - varför - vet inte.

Jag föreställde att jag har en typ "rymddräkt" på mig - det är att jag har en sådan klädsel runt om mig med en avstånd på ung. 10 cm ifrån kroppen, jag såg att den är 100% tät överallt, finns inga hål eller tunnare ställen. Efter föreställde att den blir som om någon pumpad in mycket luft och efter att den får en spegelyta...

jag blev mycket trött och somnade - vaknade helt frisk.

Har använd detta knep nu många gånger med lika lyckad resultat under årena varje gång när har hänt att börjar må fel utan logiskt förklaring...

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.