Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktuella världshändelser Andlig utveckling - Psykologi Astrologi Boktips Bön - Invokation - Affirmation Chakran - Psykiska kroppar - Hälsa Devor - änglar - naturväsen Esoteriskt/Teosofiskt Evenemang - Retreats - Kurser Gud Healing - Hälsa Hjärtat - Kärlek Humor Inspiration-Förebilder Konst - foton Livsprocesser - Utvecklingsproblem Ljusarbete - Tjänande Läsvärt - tänkvärt Meditation Medlemspresentationer Medvetande - själen Musik - Film - Youtube OT - off topic Om sajten/om iFokus Omröstningar - undersökningar Ordförklaringar Själen - anden Stjärn - Änglamänniskor Tal och symboler Universum Upplevelser Övrigt
Upplevelser

tvillingsjäl?

2015-03-21 19:24 #0 av: apjordan

Har alltid varit en skeptisk man till spnt här. Kanske för att man alltid lär sig att man skall kunna förklara allt i livet ur logiska perspektiv. Men.. för 3 år sen kom livet att förändras för mig. Jag började på en ny sport och jag vet inte vart, men innan jag påbörjade min nya hobby så kände jag på mig att jag skulle komma och träffa nån där. Första veckan hade vi erfaren rutinerad kvinnlig tränare, veckan efter vart det bestämt att en annan ung tjej skulle träna oss. Så vi hade den här unga tjejen i 15v. Jag minns första gången hon sprang uppför trapporna, till lokalen där vi satt. Jag drogs till henne men förstod inte varför.

På några veckor föll jag för henne. Jag har svårt att falla för någon, behöver först mental stimulans men hon var så jävla charmig och jag ÄLSKAR charmiga tjejer.
I slutet av träningarna pratade vi allmänt om livet, allesammans och det var då jqg märkte hur lika jag och hon var. Jag började svara personligt på frågorna, likaså hon inför denna stora grupp.

Hon och jag hade haft samma livserfarenheter, hennes föräldrar var också skilda och levde nu med sin mamma, precis som jag. Jag hade samma yrkesom hennes mamma, vi höll på med samma hobby, samma stjärntecken, vi hade samma tatuering på armen! Helt ofattbart att någon kunde vara mig så lik. Jag märkte att hon och jag hade personkemi, allt flöt på varje gång vi pratade. I slutet av terminen visade jag intresse men hon var upptagen. Men våra blickar blev intensivare och sista gången tittade vi på varandra i 25 sek. För första gången i mitt liv såg jag min egen spegelbild i hennes ögon. Det var elektriskt, djupt. Ingen av oss sade nåt men i våra tankar hade allt redan sagts. Sedan dess har jag aldrig glömt detta ögonblick. Jag har alltid varit så vilsen i mitt liv, så rastlös, så mkt tunga händelser men jag kände mig hemma med henne. Det var så otroligt djupt det här. Jag har träffat andra tjejer sedan dess och vair intresseradav andra men aldrig funnit samma känsla hos någon. Hn har alltid funnits där i mina tankar. Om jag nån gång får syn på henne undrar jag hur stark den där känslan avsamhörighet kommer vara.

Hon måste vara min tvillingsjäl? vi är i 25års åldern båda två. Jag som inte trodde på sånt här för några år sedan.

Anmäl
2015-03-22 08:05 #1 av: white lady

Det finns många teorier om tvillingsjälar apjordan. Vissa säger att när man träffar sin tvillingsjäl så är risken stor att man vill döda den.

När man får uppleva det du gjorde finns de dom som påstår att ditt cellminne minns tidigare inkarnationer med denna varelse.

Oavsett hoppas  jag ni möts igen. Fint att du delar med dig apjordan.

Anmäl
2015-03-22 13:25 #2 av: Loris M

#0 Vilken fin upplevelse! 

Det sägs att vi sällan inkarnerar samtidigt som vår tvillingsjäl. Just för att känslorna är så starka och intensiva. Men däremot så inkarnerar vi (tror jag) i själsfamiljer. Jag tror att ni är själsfränder. D.v.s. att ni levt tidigare i ett annat liv och att din själ helt enkelt kommer ihåg och känner igen henne. Även om du inte gör det. Därför blir känslan av samhörighet så stark och omedelbar. 

Jag har varit med om något liknande och det liknar verkligen inte något annat jag upplevt. Om du vill så kan läsa om mitt möte med min själsfrände här http://spiritualism.ifokus.se/discussions/503e8c7dd4ebea500d006333-fragor-reinkarnation?participating-1 

Jag hoppas och tror att du kommer att träffa den här kvinnan igen. Det sägs att sådana här möten inte bara passerar förbi utan att det finns en anledning varför man möts. 

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2015-03-23 11:07 #3 av: apjordan

whitelady - varför skulle jag vilja döda henne? det är bara en kvinna. Har 4 otroheter bakom mig så är ganska säker på att jag är härdad i kärlek.

mesa -jag har tänkt på henne varje dag i 3år och jag kan känna att hon tänker på mig. själsfrände, tvillingsjäl, spelar ingen roll vilken benämning man vill sätta det på men det där kommer jag aldrig vara med om igen. Människor tror att hitta sin själsfrände handlar om att hitta nån perfelt matchning och det är säkert vad alla vill tro men själsfrände är den viktigaste personen du kommer möta i ditt liv. Mötet kommer riva ner alla murar du någonsin byggt upp och skaka om dig. För det är precis vad mötet skall göra, skaka om dig, lär känna dig själv och bli en bättre människa.

Anmäl
2015-03-23 11:36 #4 av: white lady

3  Du får nog läsa mitt inlägg igen apjordan......jag talar inte om fysisk död   Förlägen

Anmäl
2015-03-23 13:46 #5 av: Loris M

#3 Jag förstår vad du menar. Så var det för mig också, omskakande och man tvingas titta in i sig själv på ett sätt man inte gjort innan. Jag kan tänka mig att ni har telepatisk kommunikation. Jag upplever samma sak (och har fått det bekräftat) med min själsfrände. 

Har du funderat på att ta kontakt med henne? Vet du om hon fortfarande är upptagen? Om inte så är det inget som hindrar dig från att ta kontakt och träffas. 

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2015-03-27 13:43 #6 av: apjordan

Vet du.. efter hela den här upplevelsen, så hade jag en känsla att hon skulle göra slut med sin kille till hösten. 9 månader senare gjorde de slut med varandra, när då? Under hösten. Hon var singel ett litet tag på några månader innan hon hittade en ny via en dejtingsajt. Hur vet jag detta? Hon brukade sitta uope till kl 5 på morgonen, såg henne online (besökte aldrig henne men såg hennes inlogg). Hon besökte mig även som anonym för att inte avslöja sig själv. Sedan tog hon bort sig själv från sidan, så min magkänsla säger att hon är upptagen igen sedan några månader tillbaka. Att sitta upp till kl 5 på morgonen gör man bara om två människor har svårt att slita sig ifrån varandra. Vi bor i samma stad, trots det har jag aldrig sett henne på stan.

Jag har insett att jag skall lämna det förflutna bakom mig och lära mig vad jag fick ut av mötet. Innerst inne vet jag att hon aldrig glömt vårt möte men att sitta och tråna efter en tjej skulle jag aldrig göra ,jag ville mest bara få en förklaring till varför hon var mig så lik.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.