Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen Aktuella världshändelser Andlig utveckling - Psykologi Astrologi Boktips

Bön - Invokation - Affirmation Chakran - Psykiska kroppar - Hälsa Devor - änglar - naturväsen Esoteriskt/Teosofiskt Evenemang - Retreats - Kurser Gud Healing - Hälsa Hjärtat - Kärlek Humor Inspiration-Förebilder Konst - foton Livsprocesser - Utvecklingsproblem Ljusarbete - Tjänande Läsvärt - tänkvärt Meditation Medlemspresentationer Medvetande - själen Musik - Film - Youtube OT - off topic Om sajten/om iFokus Omröstningar - undersökningar Ordförklaringar Själen - anden Stjärn - Änglamänniskor Tal och symboler Universum Upplevelser Övrigt
Boktips

Jag, Yeshua. Väckaren.

2014-06-24 00:43 #0 av: PsykosyntesForum

Jag är ny medlem i Andlig Utveckling i Fokus. Jag har studerat En Kurs i Mirakler sedan 1986, vilket fick mig att byta yrke från ingenjör till psykoterapeut och livscoach.

Ett tag sedan, började jag studera modern historieforskning om en fattig timmerarbetare i en okänd liten by i en avlägsen provins av det romerska imperiet, som med sina ord och gärningar påverkat mänskligheten under mer än två årtusenden: Yeshua bar Yosef från Nazareth.

Inspirerad av detta, har jag skrivit en skönlitterär berättelse, det "evangelium" han hade kunnat skriva själv: "Jag, Yeshua. Väckaren". Även om den baseras på historieforskning, speglar den också min personliga övertygelse om vad hans budskap var, ibland i kontrast till "officiella" tolkningar.

Boken går att köpa som pappersbok eller som Kindle ebok på Amazon, och som ebok i fyra format på http://psykosyntesforum.se/Svensk/Yeshua.htm .

Anmäl
2014-06-24 22:55 #1 av: Kryddis

#0

Vet du om att psykoterapeut är en skyddad titel och att det är olagligt att använda sig av den om man inte är legitimerad av socialstyrelsen? Det räcker inte med ett diplom från någon "akademi".

Jag förutsätter att sajtvärden kommer att ta bort ditt inlägg då det bryter mot lagen (Patientsäkerhetslagen 4 kap) och ifokus regler.

Anmäl
2014-06-25 00:01 #2 av: Kryddis

Edit: "om det bryter [...]

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.