Annons:
Läst 487 ggr
Hugohugo
2019-04-18, 21:40

En grupp Esseer. The Sacred and the Profane.

Har du alltid frågat dig själv: Vad är det kallat livet? Varför är jag här? Varifrån kommer vi ifrån? Är det här allt som är, eller är det mer?

När dina kära dör krossar du ditt hjärta undrandes: Hur är det att en dag, är min fader, moder, broder, syster, barn här, sedan, är de borta, och det är som om de har aldrig varit här. Vad händer dem efter livet. Och är detta liv sannerligen värt att leva i slutet?

ESSEERNA HAR SVARET!!!

Här, kommer du finna svar till dessa frågor och tusen mer, om människan, Andlig kunskap, Gudomlig Makt.

Förverkliga din Gudomlighet, fråga och få konkreta tecken och svar, och kontakta med Gud Inombords är alla delar av din relation med Gud. Kom och lär hur man förbereder för, och får direkt Gudomlig vägledning, både i tecken och med andra metoder, precis likt den Historiska Yeshua (Jesus) brukade undervisa. För det,

ESSEERNA HAR SVARET!!! 

The Order of the Essene är den verkliga saken… Vi visar dig hur.

Detta är en grupp som tror i, och följer undervisningarna av Rabbi Yeshua av Nazareth. Men vi är inte Kristna.

Vi är folk från många religiösa samfund, och kommer från alla nationer av Jorden vilka är intresserade i att veta om den historiska Yeshua (Jesus).

Alla är välkommna att gå med, förutsatt de vill till leva den Esseeiska livstilen av vår Mästare Yeshua och hans lärjungar, och utöva vad de utövade, inte versionen som senare presenterades till Mänskligheten av Kyrkan av Rom.

PS: läs mer om detta för det grundläggande i boken "The sacred and the profane" av Rabbi Desiree R. Ntolo, om mänsklighetens ursprung och de Gudomliga Mysterierna.

https://www.facebook.com/groups/theesseneorder/

Creating be with you!!! See a seed enough of times each, for often return to in a long long period, will learn you how better to learn the more importent. http://www.theessenes.co.uk/see-us RELIGIONENS MYSTERIER.

Annons:
Upp till toppen
Annons: