Annons:
Läst 874 ggr
Hugohugo
2017-01-21, 19:46

De tio buden är en mycket bekant ordning.

De följer mönstret att saker är inte bara svart eller vitt. Något är i ordningen som pratar om handling i livet, alltså: 1 Framtida kommande, nästan nu kommande, nu kommande, nästan förflutet, förflutet. 2 (alltså omtanken/budordet: 6, 7, 8, 9, 10 följer som sagt samma saker som de förra fem, varom de är bara mindre (typ om första budordet är som vara i Guds stora kram, så är det sjätte som att ha en liten kram, men då tänker jag inte på texten som står i bibeln, för de tio buden har fler nivåer, en för jag, en för du och en för vi). Se det som att störst är botten blocket (eller snarare stammen på trädet) är ett, sen ovanpå kommer allt fler mindre delar för varje nivå upp ifrån grunden trädet har. Det var kallat livets träd i den himmelska trädgården. För att tala om de Esséeiska skrifterna  den Verkliga levande "Jesus" använde sig av för bli så upplyst.

Bara se efter på denna sida, så förstår ni att de gamla budorden är bara om leva ett halvt liv, men den mogna människan måste se DEN ANDRE och inte bara sig själv:  

ELYONIN-The Ancient Creators of Humankind

29 April 2015 · 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=742169942547700&id=644462968985065 

Creating be with you!!! See a seed enough of times each, for often return to in a long long period, will learn you how better to learn the more importent. http://www.theessenes.co.uk/see-us RELIGIONENS MYSTERIER.

Annons:
Upp till toppen
Annons: