Läst 1896 ggr
Hettan
2016-06-26, 11:23

Peka mig i rätt riktning tack! Kundalini?

Ja alltså jag har varit med om skeva upplevelser på senaste.. Jag har sett ljusglober som jag brukar följa med blicken, ser det som energier, och mycket ofta mina egna känslor.  Jag kan fokusera på dessa energier eller känslor och prata till dom, jag ser alltså känslor med synen visuellt som glober. Skumt som fan.

Ibland är det de som pratar till mig, då är det jag som lyssnar på känslan/energin/ljusgloben/vaddetnuänär om det är lite coaching jag behöver. Jag antar jag ser både mig som coachen och studenten, ängeln och människan, en och samma i samma kropp.

Känner kalla vindar av energi ibland, och ibland känns det som jag manifesterar vind när jag gör det, för tror att det blåser men är inte säker. Också sett typ såna pyttesmå lysande flygande saker, i mindre storlek än bananflugor, som flyger runt.. Tror det är en av många sk spirit guides.

Sen ser jag också energier, röda, blåa, vita ljus som omringar hela rummet och mig. Åh ja sen för någon anledning känns det riktigt gött att röra sig med, typ yoga-liknande poser..

Är det här kundalini awakening? Och vad ska man göra? Kanske skulle varit bra med lite samtal med någon annan som har varit med om liknande :)

Hettan
2016-06-26, 11:34
#1

Glömde säga att jag inte har någon direkt koll på vad som ska hända i framtiden, vad som hände i dåtiden.. Är nästan hela tiden i nuet, och när jag är där så känner jag energier och kan justera dom uppåt om jag vill via att använda rätt ord för att höja vibrationen successivt.

Om jag bara hade kunnat lita på min intuition tillräckligt så hade jag kunnat göra det här med människor jag träffar också tror jag.. Antar jag är en sk intuitive? Går igenom en massa healing atm med.. Min magkänsla vill att jag ska göra det, men jag tycker det är skitjobbigt :/

Sorry om det sista blev lite luddigt, som sagt mycket skam som fortfarande healas just nu, detta började ganska nyligen för mig..

Hettan
2016-06-26, 12:05
#2

Skum upplevelse nyss. Tror jag börjar haja lite mer vad som försigår.. Jag har börjat se energier, och på vissa ställen finns energier som är tunga och jag kan alltså heala den punkten i rummet så mår jag själv bättre.. Wut. >.<

Alltså jag inte ens trott på det här när jag var yngre har ju svårt att smälta allt det här >.< Känslor av att gud finns, änglar, ja fan vet allt.. Flummigt

Starta en egen diskussionssajt!

För föreningen, klubben, klassen, skolan, bloggen, hobbyn, intresset, spelklanen, familjen, kompisgänget, bostadsrättsföreningen, samfälligheten...

Kom igång på några minuter. Gratis förstås!

Hettan
2016-06-29, 20:46
#3

Innan har jag sett energier i luften, nu ser jag alltså former också.. Energierna manifesteras i former tror jag, eller så är det andar.. Men jag tror snarare på känslor som manifesteras i metafysisk form,  som jag då kan se, och röra (fast formen är flytande så kräver väldigt stor finnes för att röra vid).. Klappade min döda katt putte idag, och grät när jag rörde hans energiska kropp. Kände igen hans närvaro så väl.

Men tänker på att det är säkert minnen det har att göra med än andar, i själva verket vet jag inte vad det är. Undrar om någon vet något om detta? Såg mitt ex med och massa andra gamla minnen, eller vad jag tolkar att vara det i alla fall.. Det kan ju vara inbill alltihop..

Jaaa och energikropparna har också en egen vilja. När rädsla manifesteras så har den en tendens att vilja springa vid minsta lilla snedsteg.. Vid ensamhet har det en tendens att vara genomskinlig och inte vilja synas så jättetydligt.. Och jag kan då kommunicera med dessa former, och jag kan komma till ganska insiktsfulla tankar då om känslor. Det är ett verktyg som är bra att ha, kanske går ur kontroll dock.

Borde jag vara orolig eller nått? Kanske borde snacka med en läkare tänker jag… Då tror de säkert jag är galen eller nått …

simpel
2016-06-30, 14:41
#4

Hej,

Du frågar om det är kundalini. Det är svårt att säga i det här fallet tycker jag, men du har inte fått några andra svar och jag vill inte lämna dig helt övergiven här så jag gör en liten kommentar ändå.

Du beskriver mest visuella fenomen och många upplever att det också förekommer en del sådant vid en kundaliniprocess. Jag skulle dock säga att mitt intryck är att det de flesta brukar uppleva som huvudaktiviteten är känslor av energier som rör sig i kroppen, oftast i vissa områden eller längs vissa banor. Det kan handla om att det känns som ett luftigt flöde, eller någon vätska, ibland något fastare, eller pirrande eller tryck osv. Det brukar också vanligen hänga ihop med känslomässiga utrensningar.

Hur är det annars; hur gammal är du, vad sysslar du med och har du familj och sånt?

Om du vill söka professionell hjälp skulle ett annat alternativ kunna vara att söka på "terapi andlig kris" eller något i den stilen. Jag tänker att snarare än att bara ta första bästa läkare skulle det kunna vara en fördel att hitta någon som är öppen för det andliga perspektivet och har erfarenhet av att jobba med personer med den typen av upplevelser, gärna med egen erfarenhet, men möjligen också med en fot i psykologin. Med lite tur kanske en sådan person också har upparbetade vårdkontakter att hänvisa vidare till om de känner att det är lämpligt. Det beror kanske lite på var du bor om du kan hitta en person som är så specialiserad, men i Stockholm får jag i alla fall träffar på möjliga sådana. Vilken som eventuellt är bra är förstås en annan fråga.

Hettan
2016-07-02, 22:05
#5

Jag är 27, och jag har inte startat egen familj men jag har ju en familj och så..

Tror inte det är kundalini längre, men varit med om en del skumma grejer som att se fraktaler och sånt. Verkar som det lugnat ner sig igen nu. Jag mår bättre. Jag har distraherat mig själv från saker som orsakat mig oro och det har på så vis försvunnit mer och mer. Eller i alla fall inte blivit något stort fokus så det plågar mig.

Tack för tipset förresten, om det kommer tillbaka och blir ohanterligt får jag väl söka mig till någon sådan terapeut.

Mvh

Otroulig
2016-07-06, 19:43
#6

Hetttan, jag tycker det verkar coolt ja! 

Som ett energi arbete. Så länge du jordar dig och allt känns bra - dvs ingen rädsla med i bilden så skulle inte jag vara orolig. 

Det finns ju massor med folk som ser alla möjliga energier, auror osv.  Så varför skulle det vara "fel"?

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

[josten]
2016-07-08, 20:40
#7

Vad är kundalini?

Cizen
2016-08-14, 05:57
#8

Hettan, det som du beskriver i dina inlägg har jag också upplevt och upplever det fortfarande ibland. Jag har för inte så längesedan börjar öppna upp för det andliga, vilket har fört med sig läskiga och fascinerande upplevelser. Jag vet inte exakt vad det är, men som jag tolkat det är det energier. Både andar och energier från känslor. Då jag jobbar på sjukhus kan det ibland bli för mkt, speciellt när det är obehagliga energier. Som du säger, ser jag också dom. Ibland som konturer (om jag koncentrerar mig), ibland bara som vibrationer / färger ljus. Jag har också upplevt många andra saker som blivit bevis för att andar är med mig/ kommer till mig. I början blev det för mkt när allt bara kom och jag inte var beredd eller visste vad det var överhuvudtaget. Sedan drogs spirituella människor mot mig och det visade sig tyvärr att de ville lura och utnyttja min mediala sida till deras vinning(tror jag). En kvinna ville få mig att släppa in energier som hon sa var goda, men som sen visade sig vara allt annat än det. Detta har satt sin inre oro i mig och jag har fortfarande men från detta. Det blir bättre, men jag är så rädd att bli lurad igen att min andliga utveckling går sakta. Jag är väldigt intresserad av att utvecklas , så det är frustrerande. Jag blev lättad när jag läste ditt inlägg och fick bevis på att någon annan känt och upplevt samma.

Cizen
2016-08-14, 06:02
#9

Jag har även kommunicerat med vissa av energierna. En kollegas avlidna man sedan 6 mån var plötsligt bredvid henne och ville säga henne något.. Det som jag sedan medlade kom helt naturligt. Min kollega kunde också känna av det och fick till och med en smekning på kinden av hans energi/ande. Det var en fin stund för både henne och mig.

Hettan
2016-08-14, 22:01
#10

Cizen, vad kul att du varit med om samma! Även fast det inte är så kul att du känner dig rädd för att bli lurad igen.. Jag ser faktiskt bara en frekvens numera.. En ängel eller ett ljus av ren positiv energi.

Jag misstänker att när man ser olika färger, kommunicerar detta med dig olika saker… Som en röd frekvens är så vitt jag vet förknippat med passion och lust. Jag såg nämligen en sådan innan som visade mig en del porriga intuitiva bilder, och det jag behövde lära mig för att släppa det var att det inte var hedersfullt att vanära en ängel/själ med lustfyllda tankar.

När du kommunicerar med energierna, tänk på att du ser säkert dom som du själv är, och att det är en ande/energi som du manifesterat, alltså visar den någonting om dig. Men försök inte snöa in på det för mycket, du kan behöva ta avstånd från problemet för att se det från ett utomstående perspektiv.

Vad jag tror det här med den kvinnan du pratar om och upplevelsen med anden du tog upp representerar om dig är just det med att du har säkerligen en förväntan och en attraktion till att bli lurad. Du har kanske en känslomässig investering i att bli lurad i ditt bagage? Ren spekulation här, men ja…

Det jag gjort för att bygga upp min förmåga att endast se de högsta frekvenserna är att jag fokuserat på att bygga en relation mellan mig och mig genom att säga till alla andar/energier jag ser saker som är oskyldiga och kärleksfulla.. "Du är värdefull", "Du är älskad",   "Du är det heliga ljuset" osvosv. Matt Kahn har hjälpt mig här att få den här kontakten med ljuset som jag har idag.. Fantastiskt bra lärare måste jag säga :) För mig fungerar det inte att använda affirmationer jag själv valt, utan det är starkare om det är någon utomstående som gett mig affirmationen. Jag vill inte hävda mig själv.

[Rulander]
2016-08-25, 10:58
#11

Jag har svårt att förstå varför man inte söker Gud skaparen som är på en högre nivå än andeenergier. Varför krångla till det. Jag tror på Jesus och tog emot den helige ande för 36 år sedan. Den andliga upplevelsen bär mig fortfarande. Den förändrade något i mig. Jag har en samhörighet med Gud genom den helige ande. Det är enklare än att uppnå Kundalini i alla shakras eler hur man nu uttrycker sig.

Upp till toppen