Annons:
Läst 1856 ggr
Granny Smith
2015-05-30, 15:19

30 Maj - BEKÄMPA MÖRKRET MED LIGHT FORCES

Idag Lördag 30 Maj kl. 23.11 på kvällen/svensk tid behövs DU och så många andra som möjligt, sprid gärna.

Vi behöver stödja/hjälpa den RIKTIGA Ljusfederationen/Galactic Light Forces (välvilliga utomjordiska gänget/benevolent extraterrestrials) som just nu arbetar för att få bort onda/mörka krafter ifrån solsystemet. Det sker via en meditation ikväll när vi ger dem vårt känslomässiga och energimässiga stöd. Meditationen är lätt och alla kan klara av den. 

Läs mer här: http://2012portal.blogspot.se/ "Free the Colonies".

Se video här: https://www.youtube.com/watch?v=S3wDF_gVvXY

Detta är INTE på låtsas och inget skämt utan RIKTIGA Light Forces som just nu arbetar hårt med att få bort mörkare krafter som funnits i vårt solsystem och på planeten Jorden alltför länge och förstört väldigt mycket här.

Här kan ni läsa en del av vad de mörkare krafterna har ställt till med på Jorden och fortfarande gör. www.vaken.se.

Arbetet/meditation hjälper inte bara de människor/väsen som just nu är tillfångatagna i solsystemet och vi på Jorden, det skyndar också på First Contact/Första kontakten med de välvilliga utomjordingarna som kan ske inom en relativt snar framtid (om inte mörka sidan fördröjer/saboterar arbetet igen).

Tack för hjälpen och Lycka till!

Annons:
Granny Smith
2015-05-30, 15:47
#1

OBS! Glöm ej att det är IDAG 30 Maj.

saradormin
2015-05-31, 09:54
#2

Vi borde rikta in oss först på de negativa energier inom oss, och vad angår de mörka krafter i solsystemet oss. Vi har ändå inte kraften och bekämpa de. Vi skulle vara upplysta,

sajtvärd  drömmar ifokus

saradormin
2015-05-31, 10:11
#3

Och de mörka krafter finns av en anledning, gud har också tillåtit de. Och varför ska man ha sån styrka som du nämner light forces. Jag vet att de pågår andligt krig, men de är nått helt annat och man kan inte förklara de med fysiska mått.

sajtvärd  drömmar ifokus

Granny Smith
2015-05-31, 13:34
#4

Hej Saradormin! 

Tack för att du uppmärksammade inlägget.  Här är en del svar på dina frågor/undringar.    

Man kan inrikta sig både på de mörka/negativa energierna inom oss (rena) och samtidigt arbeta på de saker på utsidan/omvärlden som ej är bra också (fysiskt arbete), det är riktigt och allt behövs i detta läge.

De mörka/onda krafterna i solsystemet angår oss i allra högsta grad både för att vi alla befinner oss i samma solsystem/båt och därmed påverkar varandra. Det är dessutom samma "gäng" som har ställt till det på vår planet Jorden. Meditationen som genomfördes igår är just att påverka saker som ej är bra oavsett om de finns i vårt solsystem eller annan relevant plats. Så det går att påverka sådant och ju fler vi är ju bättre. Gå inte på "idén" att vi ej är kraftfulla, det är precis det som de mörka/onda krafterna vill och det är dessutom inte sant, vi istället är mycket kraftfulla. En meditation eller att bara tänka goda och kärleksfulla tankar om något tar inte heller så mycket energi, det kan de flesta göra. Att veta vad som händer, själv välja och agera på det som man vill är både frihet och att vara upplyst. Det är det vi alla strävar efter.

Det kan mycket väl vara så att Gud (och kanske vi också) någonstans har tillåtit de mörkare krafterna tidigare men hur det än är, så är det passerat eftersom vi är klara med det nu. Erfarenheten är klar, nu är det dags att gå vidare.

Jag använde namnet Light Force både för att de är kraftfulla, men också för att de själva kallar sig det. The Galactic Federation eller Light Forces. Och ja det är riktigt det pågår ett krig, ett spirituellt krig både mot oss alla och planeten Jorden och har gjort väldigt, väldigt länge men om allt går bra nu (och det ser det verkligen ut att göra), så är vi nu på väg ur och ifrån det. Fysiska tecken på att detta krig har funnits, kan man exempelvis se i vad som händer i Mellanöstern, Syrien med mera här på Jorden.

Vill också säga att jag verkligen förstår att man kan känna en oerhörd stor trötthet, besvikelse, maktlöshet och tro att situationen för oss här är helt låst och att vi ej kan påverka den (jag har själv varit där). Ju mer man får reda på hur saker och ting fungerar, ju mer hopplöshet och kraftlöshet infinner sig. Det som händer nu på Jorden, i solsystemet och med oss alla är däremot något mycket positivt och denna gång går framstegen dessutom framåt med rejäl styrka eftersom de flesta av det vi kallar den mörka/onda sida faktiskt är omhändertagna. Nu är det bara en fråga om litet tid innan vi kommer att se de verkligt stora tydliga, positiva och det du kallar fysiska effekterna i vår närmiljö. Den goda/ljusa sidan har arbetat länge med detta och nu har vi nyligen fått bekräftelse på att det ser mycket bättre ut och faktiskt bara är en mindre del kvar (ungefär 90% av bakgrundsarbetet är klart). Så om du vill vara med och förändra den negativa situationen på Jorden och göra något för den och dig själv, rekommenderar jag dig att vara uppmärksam på nästa arbete mot detta, vilket troligtvis kommer att hända inom kort (även som du skulle kalla fysiskt synligt i den verkliga världen).

Så det blir verkligen bättre och beträffande meditationen igår för detta och mot något bättre, så gick det alldeles utmärkt. Det är redan gjort (den biten) och visst kan vi. Ta hand om dig vännen, du behöver bara hålla ut ett litet tag till.

Upp till toppen
Annons: