Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktuella världshändelser Andlig utveckling - Psykologi Astrologi Boktips Bön - Invokation - Affirmation Chakran - Psykiska kroppar - Hälsa Devor - änglar - naturväsen Esoteriskt/Teosofiskt Evenemang - Retreats - Kurser Gud Healing - Hälsa Hjärtat - Kärlek Humor Inspiration-Förebilder Konst - foton Livsprocesser - Utvecklingsproblem Ljusarbete - Tjänande Läsvärt - tänkvärt Meditation Medlemspresentationer Medvetande - själen Musik - Film - Youtube OT - off topic Om sajten/om iFokus Omröstningar - undersökningar Ordförklaringar Själen - anden Stjärn - Änglamänniskor Tal och symboler Universum Upplevelser Övrigt
Ljusarbete

Förmedling av ljus

2008-04-02 09:13 #0 av: [Mariann]

I Fiskens Tidsålder lärde vi oss att använda hjärtats bön i vår övergivelse till Gud och i vår påkallelse av Guds hjälp till vår värld. I Vattumannens Tidsålder skall vi supplera hjärtats bön med påkallelsens och ljusförmedlingens teknik.

Den 7: e stråles tidsålder är tidsåldern för medvetet arbete med ljus.

Ljusvärldarna är nu nästan inne i ljusarbetarnas medvetande, det gör att vi kan påkalla ljusströmmarna, låta oss genomströmmas av dessa och förmedla dessa vidare till världen utan större ceremonier och ritualer. Denna förenkling gör det möjligt för fler människor att vara med i en nedsänkning av ljuset.


Nedtransformering av ljus.

En allt större och större del av människorna håller på att omställas till att bli förmedlare av det inre ljuset i denna tid. Vår uppgift är inte bara att be om ljuset och att påkalla ljuset. Den är också att bekräfta ljusets närvaro i mänsklighetens inre och att förmedla ljuset genom den förlösta delen av våra chakran och inre kroppar. En ljusförmedlare är således en människa som öppnar sitt hjärta för en frekvens av Guds kärleksväsen, omformar detta universella liv och ljus genom de inre kropparna, och låter den nya vibrationen av nertransformerat ljus flyta vidare till naturen och mänskligheten.

Samarbetet mellan mänskligheten och de andliga rikena om att nedsänka och omforma ljuset kommer att skapa ett högt vibrerande liv på Jorden. Detta samarbete kommer att öppna de yttre rikena för de inre rikena, det kommer att lyfta människornas känsloliv mot Guds kärlek och det kommer att öppna människornas tankeliv för Guds ljus. Om detta förmedlande led inte skapas kommer de nya inströmningar att verka för hårda, för disharmoniska och för våldsamma för de inkarnerade väsen. Ljusarbetarnas uppgift är således att mjukgöra och mänskliggöra de ljusströmmar som kommer från de högre planen, således att dessa kan uppmjuka, väcka och förvandla mänskligheten och vara med till att helliggöra naturen genom människohjärtats vibration.

När vi som ljusarbetare öppnar våra hjärtan för det högre vibrerande universumet och ber om och påkallar detta universums kraft, kärlek och ljus som hjälp till mänskligheten, blir våra hjärtan i verkligheten dörrar mellan människomedvetandet och Guds väsen. Genom dessa öppningar väcks mer av Guds väsen till liv i mänsklighetens samlade hjärta. Det är vår uppgift som medvetna ljusförmedlare att kalla på Guds hjälp till mänskligheten så intensivt och så djupt att Gud låter vissa frekvenser av Sitt väsen komma in i fler och fler människohjärtan.

Bilden ovan är målad av Eskild TjalveSamarbetets tid har börjat.

Millioner av ljusväsen är samlade omkring mänskligheten i denna svåra övergångstid för att hjälpa oss. De väntar på att vi kallar på dom och önskar att samarbeta med dom. Genom dem har Gudomen i en längre tid försökt att nå de människohjärtan som är redo. Men hittills har det bara varit möjligt att samarbete medvetet med de få invigda och de få andra av oss som i vår önskan om att mänsklighetens lidande må minskas har bett om Guds hjälp till hela mänskligheten. Genom alla oss andra har Gud fått vänta på vår önskan om gudomligt samarbete, eller så har Gud fått verka i det dolda, således att vi omedvetet har förmedlat Hans/Hennes ljus och kärlek i det omfång som våra hjärtan har varit i samklang med Universums Hjärta.

Nu kommer den tid som de högre världarna och alla Jordens födselhjälpare har väntat på. Nu kommer den tid där de av oss som är inkarnerade för att förmedla ljus och högre ideal till mänskligheten och Jorden håller på att vakna för att ta på oss vår uppgift.  Därmed går vi från att vara omedvetna ljusförmedlare till medvetna ljusarbetare, eller vi går från en period av förvandling och träning på vägen, till att bli ljusarbetare som ställer sina hjärtan och inre kroppar till förfogande för Gudomens arbete på Jorden.


Det är dock inte ljusarbetet i sig själv genom vår inre förmedling som är det viktigaste i detta samarbete. Det viktigaste är att vi som ljusarbetare representerar mänskligheten och därmed mänsklighetens fria vilja. Som en integrerad del av mänskligheten öppnar vi något av människorikets hjärta och tankesinne för den gudomliga hjälpen. Genom detta frivilliga samarbete mellan människorna och de högre riken kan mänskligheten lyftas mot Gud. Genom tjänst-arbetet för Jorden måste vi visa att människoriket önskar förvandling och att vi önskar gudomlig hjälp till denna förvandling.

Av Asger Lorentsen

Översättare: Mariann Andersson.

Anmäl
2008-04-02 09:16 #1 av: [Mariann]

Vattumannens tidsålder är den vi är inne i nu eller iaf håller på att gå in i. Den är präglad av 7 stråle.

Här finns mer att läsa om 7 stråle

Anmäl
2008-04-12 02:42 #2 av: awareness

Gud???
Det finns lika många gudar som det finns levande väsen på denna jord. Gud lever inom oss, Gud är vårt inre, Gud är varandet inom oss.

Gud finns redan i våra hjärtan, vi är vår gud!

 

Anmäl
2008-04-12 12:13 #3 av: [Mariann]

Självklart!!! Glad

Anmäl
2008-11-12 14:06 #4 av: [Mariann]

Här kan man läsa lite om ljusförmedling och vill man läsa lite om "turerna" i en ljusstjänst så kika här

Skrattande

Anmäl
2008-11-12 17:54 #5 av: [Mariann]

Vill också bara meddela att det finns ett flertal teman som tjänst.

Kristustjänst

Kosmisk Kristustjänst

Tjänst för ashramiskt samarbete

Interplanetarisk tjänst

Gralshealingtjänst

Mariatjänst

Helige andetjänst

Sanningstjänst

Wesaktjänst

 

Anmäl
2008-11-12 18:16 #6 av: signemo

TAck för att du lyfte fram tråden

Var rädda om varandra

Anmäl
2008-11-13 16:01 #7 av: Hukanson

Har någon annan läst google-annonsen på denna tråd och känner för att kommentera det sista stora världskriget som skall komma ?

Oneness can not be divided.

Anmäl
2008-11-14 07:27 #8 av: [Mariann]

Annonserna ändras för var gång man bläddrar... och något världskrig har jag nte lsät om.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.