Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktuella världshändelser Andlig utveckling - Psykologi Astrologi Boktips Bön - Invokation - Affirmation Chakran - Psykiska kroppar - Hälsa Devor - änglar - naturväsen Esoteriskt/Teosofiskt Evenemang - Retreats - Kurser Gud Healing - Hälsa Hjärtat - Kärlek Humor Inspiration-Förebilder Konst - foton Livsprocesser - Utvecklingsproblem Ljusarbete - Tjänande Läsvärt - tänkvärt Meditation Medlemspresentationer Medvetande - själen Musik - Film - Youtube OT - off topic Om sajten/om iFokus Omröstningar - undersökningar Ordförklaringar Själen - anden Stjärn - Änglamänniskor Tal och symboler Universum Upplevelser Övrigt
Andlig utveckling - Psykologi

hur ska jag hantera min öppenhet? Mottaglig

2017-08-06 21:50 #0 av: Ina.s

Hej,
Jag vet inte riktigt vad jag är. Man kanske bara säger att jag är mottaglig. Det går lite i vågor och ibland märker jag av det mer och ibland mindre.
Minns att när jag var liten så hörde jag någon stå i köket på landet och laga mat i köket. När man sedan tänker tillbaka så minns jag att det var mitt i natten och det var släkt i köket. Så det var nog inte direkt mamma som stod i köket på landet mitt i natten och lagade mat. Jag såg även sker när jag var liten, knappt så att man vill prata om vad jag såg för att inte verka knäpp.. men hur som haver, jag vet inte riktigt hur jag ska hantera min öppenhet och nedstängning. Jag vet att en gång när jag skulle gå in i ett hus vart det som en vägg och det jag kände var bara att här är det inte bra att vara, nästan som om att jag fysiskt inte kunde gå in genom dörren. Ändå vet jag att jag varit i det huset och lekt när jag var ca 4år. Men när jag var 13år och skulle gå in så var det som om en varning i dörrkarmen att det var inte ett bra ställe att vara på.
När jag gick i gymnasiet så satt jag i klassrummet och det var precis som om att någon gick rakt in i mig, hårt så det nästan kändes som om att jag tappade andan men själva stöten gick rakt igenom mig. Svårt att förklara, för hur kan jag förklara hur det känns att något går rakt igenom en. Det enda jag fick upp i huvudet var död och flygplan. Eftersom att jag hade en resa inplanerad så trodde jag att jag skulle dö i en flygkrasch. Jag sade det rakt ut i klassrummet att jag kommer att dö i en flygkrasch. Senare den dagen så var det på nyheterna om ett flyg som skulle "vinka" med vingarna till några barn på en bro i Sthlm. Planet kraschade och en av piloterna var min klasskompis pappa. Han satt precis bredvid mig i klassrummet när det hände. Jag antar att det var hans pappa eftersom att när jag kände det var då hans pappa kraschade. Efter det vart jag så himla ledsen på mig själv för jag fick skuldkänslor över det. Försökte stänga ned och stänga ned så då vart det lugnt ett tag.
Har hört någon springa runt i lägenheten hemma hos min mamma, men då fick jag ändå känslan av att den inte ville mig ngt ont. När min farbror dog (vi hade ingen direkt relation) så låg jag i sängen hemma. Hörde två andetag bredvid mig och tydligen så var det då han gick bort. Han låg i koma och vaknade till, tog två andetag och sade mamma. Sedan somnade han in.
I min förra lgh kände jag ofta att det var ngn som kom och tittade till mig, det var en varm känsla och jag kände att den som var där inte ville mig ngt ont, en natt vaknade jag av min egen röst som sade: du måste vakna, du måste vakna nu! När jag slog upp ögonen stod det en man vid sängkanten och lutade sig över mig och tittade på mig. Han ville mig inget ont, tror att han letade efter ngn men hamnade fel. Han suddades ut i väggen och försvann.
När vi flyttade in i denna lgh så hörde jag ofta fotsteg utanför sovrummet, ngn som höll på med dörren och låset. Började säga på kvällarna att det här är mitt hem jag bestämmer vem som får vara här. Bara jag får vara här. En kväll innan jag hann säga det så hörde jag ngn slå till hårt och ordentligt på lampskärmen i hallen. Så jag började stänga ned, stänga ned, och återigen stänga ned. Nu de senaste två v har jag haft sååå ont i huvudet, sitter framme i pannan. Var på landet i veckan och då hörde jag ngn flytta runt i täcket bakom mig. Men jag hade ingen bakom mig. När jag vände mig om såg jag inget heller. Jag vaknade mitt i natten av min egna röst som sa: Ina du måste vakna nu! Men när jag slog upp ögonen så såg jag inget, vilket känns mer obehagligt?
Beklagar lång text, men är det någon som har något tips el någon tanke kring vad jag ska göra? hur jag ska hantera det bättre?
Säg till om ni behöver någon bild el liknande, så kan jag skicka.
Tacksam för hjälp!
Med vänlig hälsning,
Ina

Anmäl
2017-08-06 23:07 #1 av: Dimocarpus

Grattis till din gåva även om det känns tufft emellanåt.
Det du kan känna är dina guider som kommunicerar och du är ju mottaglig och har en bra intuition. Det du behöver är finslipning på din gåva så att du kan kontrollera den och använda maximalt istället så intensivt och ibland frustrerande eller hur?
Jag hoppas du får hjälp och kanske gå på kurser så du lär dig att stänga av och öppna samt hjälpa andra vid behov.

Det kommer gå bra och vilken intuition 😊 Ta vara på den!

The goal with freedom of speech is not to convince others to think like you, the goal is to spread the message so that people can decide what's right.

Anmäl
2017-08-07 00:23 #2 av: Ina.s

Hej Dimocarpus,
Vet du någon kurs som du tror skulle passa mig? Gärna i Stockholmsområdet.
Med vänlig hälsning,
Ina

Anmäl
2017-08-07 06:16 #3 av: Dimocarpus

Hej! 

Jag har själv inte gått på kurs, har lärt mig själv. Så jag kan tyvärr inte rekommendera nån som jag inte vet. Har du kollat runt och går på din intuition vilken som känns bäst och sen kontakta mediumet? Google. Kolla upp kända och okända medium vilket känns bäst för just dig. 

The goal with freedom of speech is not to convince others to think like you, the goal is to spread the message so that people can decide what's right.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.