Annons:
Läst 4320 ggr
[Mariann]
2008-05-23 10:35

Texter och illustrationer till kapitel 1

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

LJUSARBETARE Kanaliserad av Yvonne Wassini sept. 1995 från en dansk andlig lärare som gick över på de inre planen 1995.

Här i de andliga världarna är det fullt av kärlek, men när jag tittar ner på Jorden så gör det ont i mitt hjärta för jag kan se att människorna saknar förmågan till kärlek. Men jag kan också se att många av er som har varit samlade här idag har denna förmåga och därför har förmågan till att respondera på kärlekens frekvens och har förmågan till att samarbeta för ett högre ideal. När jag ser ner över Jorden ser jag mycket mörker. Inte ett totalt mörker, utan mer en grå slöja över mänskligheten. Bara få lyser upp som stjärnor i denna slöja.

  Ni som är sådana stjärnor, Ni ska använda ert stjärnljus och ert stjärndamm till gagn för andra människor. För att lära dom själva bli stjärnor i mänsklighetens grå dismörker och till att bli ledstjärnor för andra människor.

   Ni ljusarbetare är inte ensamma. Ni är ett nätverk av stjärnor och ljusarbetare och Ni stöttar varandra på de inre planen. När jag ser ner på de grå slöjorna och den grå massan och ser in i framtiden så ser jag fler ljuscenter, stjärnor som blir tända i mänsklighetens mörker. Fler och fler ledstjärnor, fler och fler center, fler och fler inströmningar uppstår och till slut blir alla inströmningar till ett stor crescendo av ett hav och då kommer ljuset kunna strömma fritt ner i mänskligheten och då försvinner slöjorna helt för människorna. Pionjärerna är dom vi satsar på och ni är tvungna att gå i spetsen för andra. Ni är tvungna att vara dom som tänder ljuset i andra människor ögon och lära dom att arbeta osjälviskt för ljuset och kärleken på Jorden. Vet, att vi är många som vet att det är svårt att vara nere i Jordens grå massa, men vet också hur tacksamma vi är för Er stjärnor som lyser upp i världen. Tack vare er insats kommer det lyckas att få Jorden att lysa och att få mänskligheten till att segra över mörkret.

   Gå vägen. Vi går den nästan ensamma, men ändå har vi massor av människor bakom oss som litar på att vi går den sanna vägen mot ljuset, vi går nästan som i en svans av ljus. Emellanåt går vi som i en tunnel av ljus där vi kan se ljuset framför oss och där det är mörkt till alla sidor. Men ändå fortsätter vi med att gå mot ljuset för vi måste gå på stigar som andra inte förut har gått och lita på vår intuition, lita på vår ledstjärna och lita på vårt hjärta. Så länge du märker ett brinnande i hjärtat är du på rätt väg.

   En dag kommer du ut ur tunneln, ut ur mänsklighetens mörker och då ser du vilken vacker värld som du är med till att skapa som ljusarbetare, som ledstjärna för andra människor och plötsligt kan du se att du är inte ensam, men det finns tusentals som dig. Då blir du glad i ditt hjärta, då ser du frukten av ditt arbete och du vänder dig om och ser alla de människor som du var med till att befria från mörkret, som du följde med på vägen och som litade på dig. Så du måste gå vidare mot ljuset. Du gick inte bara din egen väg utan då trampade upp stigen för många som följde efter dig. Du förstod att du hade en mission att du hade ett ansvar här på Jorden och du förstod plötsligt vilket fantastiskt arbete du gjorde för Kristus, för Ljusets Här, för änglarna och vilken befrielse det är att komma helt ut i ljuset. Andas nu fritt i detta ljus, märk de inre livet strömma i dina ådror och drick av livets källa, den livets källa som du alltid önskat att ge andra så de kunde få det inre livet. Alla Ni pionjärer ler mot varandra, för ni vet hur hårt det är att gå ensam genom tunneln. Och ni fylls av en stilla glädje över at andra gjort detsamma som Ni: Tagit ansvar. Ni behöver inte tala med varandra, utan ni känner igen varandra på ljuset i ögonen, i de glädjetårar som är i ögonen hos var och en av oss över att det lyckades att Jorden kom till att lysa, att människorna lärde att samarbeta med varandra och andra delar av universum. Som bröder och systrar känner Ni varandra genom kärleken.

                                       Den gyllene Bron

Universums Hjärta

Kristus som Hierarkiens hjärta

Hierarkin som Guds rike

nätverket av de inre födelsehjälparna

 nätverket av inkarnerade födelsehjälparna

mänskligheten

I den nästa fas av nedsänkningen av Den stora Planen för Jordens utveckling flyter Sollogos gyllene kärlekseld så kraftfullt in i Jordens innersta, att den planetara antakaranan blir starkt stimulerad. Kristusväsendets vibration förstärks, Jorden går igenom en invigning och dörren mellan Guds rike och mänskligheten öppnas.  Därmed sker en successiv sammansmältning mellan centret för kärlek-visdom (också kallad Hierarkin, Det stora vita Broderskapet, Guds rike och det andliga riket) och mänskligheten.

   Stärkandet av den planetara antakaranan mellan Det stora vita Broderskapet och mänskligheten sker speciellt genom att det förbindande ledet mellan kärlekscentret och mänskligheten förstärks av den gyllene sol-kristuskraften. I skapandet av Den gyllene Bron mellan Hierarkins Hjärta (Kristus) och mänskligheten är det involverat millioner av mästare, invigda i de inre strålashramen, änglar, stjärnskepp, och inkarnerade disciplar, stjärnmänniskor och änglamänniskor. Bron skapas efterhand som hjärtana genomströmmas av Den nya Solinströmningens kärleks och uppståndelsekraft. Den gyllene Bron består av ljuspartiklar och ljusströmmar som är präglade av vibrationerna från Sollogos hjärta.

Av Asger Lorentsen

översättning Mariann Andersson

Relaterade länkar

Datum för publicering

Annons:
[Mariann]
2008-05-23 13:06
#1

Nu ska vi se om ni har en bra föreställningsförmåga!!??

Där ni ser att det står UNIVERSUMS HJÄRTA där får ni förestäla er att det står mitt i ett stort hjärta.

sedan under nätverket av de inre födselhjälparna

ska det finnas fyra hjärtan på rad vågrätt

sedan under nästa som är de inkarnerade hjälparna

ska det också finnas fyra hjärtan vågrätt på rad

och under där mäsnkligheten…

Hoppas NI ser bilden?

Upp till toppen
Annons: